Rano....nestihaaam do skoly! Co uz, takze sedim doma a okolo mna su rozlozene maturitne temy, kto ma nepozna by snad povedal ze sa ucim. NIE...temy mam rozlozene preto aby som asi sama pred sebou mala pocit ze sa snazim. PRD! Nesnazim, vlastne hej, ale nie ucit sa...snazim sa v prvom rade kaslat na par veci a dostat ich z hlavy.Nejde to. Ako sa mam potom ucit?

Miliony otazok a medzi nimi aj nepochopenie preco som taka krava a neviem na to kaslat? Kaslat na cloveka kt. mi len ublizuje? Nie, nie je v tom chalan....tentoraz je to baba nie zeby som bola lezba, len ma strasne serie.Neviem ci jej zavidim, vlastne ani nemam co, ved zije len v ojebe, mysli si ze je jej fajne a pritom keby vedela pravdu zlozilo by ju to.VDAKA MNE.Som koli tomu ze som to zapricinila ja cisto rada, chcela by som ju vidiet tak v prdely ako som bola koli nej ja predtym...hej SKODORADOST, dobri ludia by povedali ze to nie je spravne, ale ja som asi skazena, neviem ale potrebujem to.Potrebujem vidiet ako place, citi bolest, udiera pastami do vankusa a bezmocne sa pyta preco!Ja by som stala niekde blizko a smiala sa a smiala.V noci by sa jej o tom snivalo, predstavovala by si ako sa to asi dialo a boli by to stovky snov a v nich stovky najroznejsich verzii ako to asi mohlo vyzerat.Zobudzala by sa spotena, a znechutena vobec vstat do dalsieho dna.A vkuse by na to musela mysliet a porovnavala by to s tym vsetkym peknym co spolu prezili a ten pocit stastia kt. zazivala kym o tom nevedela by bol len klam a to by ju bolelo snad najviac....

NO PEKNE a co mam z toho teraz? ze to mam v kuse v hlave, nedokazem preto spat JA a stale ma to ubija ked vidim ako sa smeje kym zije v tom ojebe....a otazka CO KED JEJ TO BUDE AJ POTOM FUK?

 Blog
Komentuj
 fotka
mirosh  6. 5. 2008 08:30
Skor ci neskor to kazdemu prestane byt fuk.
 fotka
elwinko  6. 5. 2008 08:37
Isto ju štve...ale nedáva to najavo.
Napíš svoj komentár