čo je krajšíe ako nevedomosŤ ?? čo je krajšie ako nić nevedieŤ a tešiŤ sa z malicherností? častokrát as zamýšľam či to má tu zmysel.. Stále prídem na to isté.. Nemá. je to len strata častu.. Tak dobre. možno nie strata ale je to bez hlbšieho významu . narodíme sa . žijeme . rozmnožíme sa . a zomrieme ako veľa generácii pred nami. čo už . možno to byzerá že som običajný pesimista ale tak to nie je .

človek (možno iba ja sa snaží byŤ šťastný, nech už za šťastný život považuje šokoľvek to nie je podstatné .. proste všetko pominie . nemá to zmysel ktorý by nás spasil.. Môžete mi oponovaŤ . že je tu Boh/Alah.. bla bla . to je jedno . ja toto píšem z pohľadu človeka ktorý žije v katolíckej rodine . kde vidím že je to iba pretvárka . a vidím povrchnosť náboženstva . ľudia neveria v Boha . iba sa boja a dúfajú v nejaký ten posmrtný život Nič viac.

je to ťažké keď človek vníma obiektývne tento svet to že nemá zmysel že všetko končí a podobne . ale to neznamená že to chcem ukončiŤ . len uff . je ťažké sám seba klamaŤ . a niećo si nahováraŤ . .

Sme na ceste bez cieľa , čieľom nje samotná cesta.. dostali sme možnosŤ žiť . distali sme fyzickú schránku a osobnosť/ charakter /myšlienky ktoré sú uložené niekde v takých tých spojeniach medzi tými veľa veľa bunkami zvanými neuróny .. krásne . akokeby zázrak . nemyslíte ? .
alebo úžastná zhoda náhod a podobne to je jedno . máme šancu vnímaŤ tešiť sa a žiť

vraj život musí maŤ cieľ . že bez cieľa sa nedá . .. ale dá . dá . len sa na život treba pozaraŤ inak . nie ako na krásny dokonalý bavorák ktorý ma človek na výstavu . na cestovanie . pri ktorom tŕpne aby sa mu náhodou nepoškriabal . bojí sa oňho ako o nić iné .

načo to . . stačí nejaký ten favorit . obitý ale aj tak dobrí :_D . stačí zaštartovaŤ . a nestaraŤ sa o to čo bude . že sa poškiabe . lebo to je jedno . lebo ide o ten zážitok . jazdiť. bez toho aby človek myslel na následky činov . nje to oslobudzujúci pocit .

smrť . hmm . čo to je ?? . . koniec ?? . ale čo už . všetko skončí . skôr či neskôr . . radšej zomrieŤ 30 ročný a šťastný . ako 80 ročný s reumov . v bolestiach a s pocitom že život nemal zmysel . .. veď žijeme len raz . . treba si nájsŤ niečo čo človeka robý šťastným . niečo čo má preňho subiektývny význam . lebo obiektývny význam neexistuje .

môj význam . je prežívanie pocitov . a toho najkrajšieho . určite veite aký to je . napríklad . vidieŤ . úsmev na tvári človeka ktorého milujete je to najkrajšie čo môžete zažiť . .. vydieť . že je šťastný/á

mne nevadí to že s ňou (hmm) niesom .. (ani si nemyslím že sa to znemí)
lebo by to bolo príliš dokonalé . a nič dokonalé netrvá dlho . .

stačí ěz je to takto . aj teras je to krásne . .

*/
posledné tri odstavčeky sú subiektývne ak sa vám budú zdaŤ nezmyselné . nehľadajte hlbší význam. Môže to byŤ zapríčinené psychickov vadou autora
/*

**/
text neprešiel jazykovou úpravou vyhradzujem si právo na využívanie nesprávnej gramatiky. preklepov, apod.
/**

 Úvaha
Komentuj
 fotka
vinyl1  18. 11. 2008 20:26
...a práve tie tri odstavčeky sú nádherné
 fotka
theburningred  19. 11. 2008 17:41
do koho si zas pleskol udýni ?
 fotka
mizoyka  4. 1. 2009 13:45
prekrasny clanok
Napíš svoj komentár