pozerám že zajtra je maríny, myslím že sa mi to dielo páčilo aj keď som z neho prečítal len nejaký chabú ukážku. sládkovič ju musel mať rád či už písal o komkoľvek alebo čomkoľvek myslím že autor má vždy viac ako jednu pohnútku k písaniu diela .

ďalej ma tak napadlo že svet je až krásne otrasný až je to na smiech.. už dlho mám celkom fajn náladu z toho že je to tak . je to divné . ale baví ma vnímať tú otrasnosŤ ako vedec predpovedajúci svetzničujúcu katastrofu v americkom apokalyptickom filme ktorý so šialeným úsmevom na tvári povie "Ja som vám to vravel..." no čo . aspoň sa zabávam ..

ďalej by som chcel podotknúť že nádej na svetlý zajtrajšok je síce malá ale viditeľne svieti v temnotách pozajtrajška popozajtrajška a tak ďalej ... prosto bude to švanda ..

gratulujem ľuďom ktorý majú dobrú náladu a vidia v živote nejaký zmysel . ktorý majú s kým zdieľať .. myslím že je to celkom príjemné .. aspoň z rozprávania lebo ja som zatiaľ s nikým v podstate nič dôležité nezdieľal .. aj keď snaha bola a že vraj sa cenní ..

nemám rád stereotyp . ale je celkom pohodlným spôsobom života ... pre mňa ako lenivého človeka je stereotyp asi jediným spôsobom života ... hoc táto pasivita a lenivosť za sebou ťahá tie tmavé (až temné ) pozajtrajšky od niekoho som počul (alebo som to niekde čítal ) že máme žiť prítomnosťou . a tá je celkom pohodová a kľudná takže je to v pohode aspoň myslím ..

Takže

Vzhůru ke světlým zítřkům !

(dúfam že sa nájde aj niekto kto pochopil že tu ide o satirický výsmech úbohosti počinov a života mojej ctenej maličkosti ktorá rezignovala na plnenie nejakého "osudu" , "božieho plánu" "poslania" alebo podobnej zivotuzmyseldávajúcej predstave o úlohe ľudskej osobnosti v spoločnosti .. )

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
rikka  19. 12. 2009 14:39
hh ... ty si cital ... ja som sa to musela ucit naspamat !!! a mozte si zo mna zobrat priklad bola z toho 1cka



a inak diik aj ja ti gratulujem
Napíš svoj komentár