minule .. (myslím že to bolo včera) som len tak ležal na ulici .. na asfaltke .. peknej rovnej . takej pohodlnej .. a pofajčieval ..
tvárou v tvár pouličnej lampe .. vo svetle ktorej sa dym tak neskutočne vynímal .. bol krásny . len sa tak vlnil a odchádzal .. tak strašne pripomínal čas .. a život .- ktorí nám všetkým tak rýchlo uniká ..

pripomenul mi zas-raz tú pominuteľnosť .. tú nezmyselnosť a zároveň na druhej strane to .. že hoc to nemá zmysel aleje fajn keď je človeku fajn .. že by sa trebalo snažiť . o hocičo len sa snažiť ..

nemať cieľ tak ako ja .. to je kruté .. rozpitváva to posledné zvyšky nádeje v budúcnosť .. a na ich miesto podsúva čistú mizériu

často už strácam tú vôľu niečo zlepšovať . ten nástroj evolúcie ktorý nás nútil konať aby sme uspeli v konkurenčnom boji vo mne zlyháva .. asi by som potreboval kúpiť novú súčiastku .. škoda že také nikde nemajú ..

no milujem chvíľe keď sa všetko zastaví a nič nemusím .. a to je zlé .. lebo ich vyhľadávam .. a preto prešľapujem na mieste a nikam sa neposúvam ..

vždy potrebujem nakopnúť .. na mňa treba ísť hrubou silou aby som sa dostal do toho kolobehu . a potom mi nedovoliť na dlhšie obdobie zastať . lebo potom ako auto ktoré necháte rok stáť v garáži . zapadnem prachom a zhrdzaviem .

pointou tohoto nebola sebaľútosť .. to vôbec nie . len také vyjadrenie .. ja nevravím že som na tom zle .. ja mám talenty a podobne len fakt potrebujem nakopnúť ..
Potrebujem niekoho, kto, ako automobilový nadšenec vidí v ošúchnej hrdzavej kraksni niekde v ošarpanej gáráži fáro ktoré potrebuje len trocha starostlivosti, uvidí vo mne to čo je pekne aj cez ten prach napovrchu a bude ma mať rád.

 Blog
Komentuj
 fotka
lucia199513  7. 7. 2010 12:18
veľmi, ale veľmi sa mi to páči...išsla z toho negatívno-pozitívna energia, obe sa negovali navzájom...bravó
 fotka
okay  7. 7. 2010 17:27
Mám ťa rada a dobre to vieš... aj keď si neznesiteľný a ironický a... a prefajčený.
Napíš svoj komentár