Nádej. Je to jedna z najcennejších vecí ktoré človek má . Veď čo má človek keď nemá nádej? Nič. Nádej je to čo nás ženie vpred, to čo nás núti veriť, Že nás čaká niečo lepšie . A keĎ sme na dne . Tak nám poskytne silu odraziť sa späť.

Človek ktorý nemá nádej predsa nemá prečo žiť ! Načo je prežívanie zo dňa na deň, ak neveríme tomu, že nás čaká niečo dobré, ak máme pocit že všetko bude hrozné a že nič nás už nemôže urobyť šťastnými? Veď každý sa pokúša o to byť šťastný . Každý pod týmto pojmom chápe niečo iné . Ale na tom nezáleží. Dôležité je to, že bez nádeje nikdy nebudeme šťastný a život prestane mať zmysel. Čo je potom život bez zmyslu ?

Ja sa snažím stále vidieť v živote to dobré . To čo ma donúti rozmýšľat nad tým, aký vlastne je život krásny . Hoc nie je všetko dokonalé, dôležité je snažiť sa prežívať krásu života naplno a všetky príkoria a strasti brať ako niečo nevyhnutné. Práve vďaka nádeji má človek v týchto horších životných situáciách vieru v lepšiu budúcnosťm, možnosť na nový začiatok a šťastný život

 Úvaha
Komentuj
 fotka
aislinnas  16. 10. 2008 21:10
pekne kratke vystizne

zivot bez nadeje a snov nie je nic neobycajne
 fotka
xelylin  16. 10. 2008 22:55
Ano,je to dolezite
 fotka
sasha01  19. 10. 2008 11:32
diky...podla nadpisu nemam daleko od smrti...
Napíš svoj komentár