takže :

myslel som si že sem dnes nič nebudem písaŤ .. rozmýšľal oms o tom pred malou chvíľou keĎ som sa bol napiť takej lacnej koly z teska potom čo som bol na cigaretke na balkóne videl ako sa vracia sused na dodávke z práce a jeden kamionista mal dosŤ hlučný kamión a minimálne mňa vyrušil z uvažovania .. no skrátka a dobre rozmýšlal som na balkóne pri cigaretke . tak ako to robím asi už zo dva roky .. a práve o tom som tam rozmýšľal .. proste , že čo sa za ten čas zmenilo . ako som sa zmenil ja . . no . prišiel som na to že asi ani moc nie . ľudia prichádzali a odchádzali . v podstate skôr títo virtuálny ale doesnt matter .. ide o to že boli tu niekedy ľudia čo to čítali . ľudia s ktorými som si rozumel viac ako s inými . a tak podobne . človek kôli ktorému som sa registroval na tomto portáli ale vlastne nikdy nešlo o to o čo som si myslel že ide . stále som myšlienkami niekde preč a sám neviem kde .. je ti celé divné . ja som divný .

celú tú dobu ba možno ešte dlhšie o sebe uvažujem .. či sa ľutujem alebo o sebe pochybujem stále je to o tom . a hľadám niekoho kto by ma zmenil možno niekoho kto by mi veril .. možno .. kto by vo mňa veril .. no boli možno aj taký neviem . ale proste nemalo to žiadaný efekt takže to asi nerobili dobre . neviem či sa to dá robiŤ dobre ale na tom opäť nezáleží .. . vlastne som chcel povedaŤ že som ako keby stratený a potrebujem aby ma niekto našiel .. viem že sú mnohý lepśí odomňa ale každý má právo aby bol nájdený . tak ma prosím niekto nájdite . .

a chcem poďakovať náhode osudu proste sledu udalostí ktorý kumne priviedol tých s ktorými som tu trávil a trávim čas .. možno to malo zmysel a možno nie hm (zas tie pochybnosti aaaach . ) bolo ich asi ako prstov na jednej ruke možno viac možno menej . no každý mal niečo do seba a tým som prišiel na to že hoci vyzeráme v dave obyčajne . nie sme .. a sila človeka nie je v mase ale v jednotlivcovy ktorý je jedinečný . .. sme si podobný v určitých veciach ale tieto sú u každého inak prekombinované . ale o tom som vlastne ani nechcel .. .

chcel som len toľko a dúfam že sa už znova nerozpíšem o inom .. že budem rád ak budem stretávať ľudí či už v reále alebo tu na birdzi a budem môcť obiaviť ich krásu . a možno niekto obiaví aj moju ak vôbec je .. .

a mimo myšlienkovú líniu .. by som chcel podotkúť . neobťažujte ma prosím s gramatikou alebo štruktúrou(takou mojou prehnane bodkovanou proste som sa chcel len vypísaŤ aj keĎ to asi nebude nikto čítaŤ ako obvykle v poslednej dobe no nevadí možno časom .

tak teda ahoj a dobrú noc .

ach ešte názov bože môj nenávidím vymýšľanie názvov .

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
allandnothing  13. 11. 2009 17:43
Hm... ja som zas tak minule rozmýšľala,či som sa zmenila ja,alebo ľudia naokolo a v podstate som na nič neprišla.Je to fakt divné.V podstate sa všetko zmenilo a zároveň všetko zostalo.

A niečo na tom bude,že sme akýsi stratený a potrebujeme niekoho aby nás našiel.Myslím,že každý potrebuje niekoho takého.tak snáď taký niekto existuje

Páčil sa mi článok
 fotka
mizoyka  13. 11. 2009 21:40
Sakra

ja som ti tú gramatiku tak chcela vytknúť...



ale v polovici článku som si uvedomila,že ten text je sám o sebe krásny,či už s dobrou gramatikou alebo nie...
 fotka
gothicpoethic  21. 11. 2009 15:14
Serem ti na gramatiku, bol to pekný článok (a váž si moju ignoráciu gramatiky ).
Napíš svoj komentár