Wuaaa, to bol vecer. Po dlhom case sa babka zlutovala a prispela na Mikulasa par peniazkami. Skvela prilezitost ist sa po dlhom case zabavit a este k tomu na party roka (myslim, ze toto pomenovanie jej pravom patri). V podvecer sa teda po mna stavilo moje milovane, ja som sa nahodila ako som najviac vedela a islo sa do ulic. Teda skor smer Kohutia stopa. Vsade akosi prazdno, ale aspon bolo viac miesta pre nas. Tak sme sa supli von do stanu pekne pri ohrievac, pokupili volaco na uhasenie smadu a uzivali vikend. Neskor sa nazbieralo akosi viac desat korunacok a to je u nas vyzva ist nakupit zetony na futbal. Boze, ako len milujem stolny futbal. Pivka, kofoly a radsej aj bundy (samozrejme bez mobilov), aby dotycni vedeli, ze sa tam zrejme ste niekto vrati sadnut si. S nasim blbym stastim sme pri stalom vystrelovani lopticky von zo stola a jej opatovnom hladani nasli este dva zetony na zemi. Vecer sa zacal super a po futbale s krcom v lavej ruke a s velkym smadom som sa vrhla von k nasmu stolu. Samozrejme uz obsadenemu a akosi bez nasich napojov. Pokusala som sa tych ludi vyhodit, ale Laco ma zastavil, ked si vsimol, ze su to taki dost nastvae posobiaci skini. Mno super, mohli sme ist kupit dalsie pifka, aby sme nesedeli naprazdno. Celu tu dobu sa od nasho ex-stola ozyvali poznamky smerovacie na styl nasich nie zrovna vyholenych ucesov, na nase botasky, ktore sme mali na dnes radsej vymenit za kanady a taktiez si chalani mohli odpustit siltovky. Ach ako sa mi len snazili ti super, ,,nieco viac" ludia znicit naladu. Nastastie nastal cas ist do Slovanu na vsetkymi ocakavanu party. Cestou sme este museli zbehnut s Ivet do Kauflandu aby zahnala hlad, ale tak trosku aj kvoli mne, lebo uz nemohli pocuvat, aky mam plny mechur a ako to uz nevydrzim. (TROSKU NEVHODNA POZNAMKA: haluz je sediet na zachode, ked vam pri tom hraju vianocne koledy)
Nakoniec sme sa dostavili do ciela dnesneho vecera. Dost malo ludi, ale ved prave len otvorili. Dosla aj moja Cica taka som bola rada, aspon budem mat s kym trosku zatrsat (inak nie som diskofilka ) Nalada sa cim dalej tym viac zlepsovala pribudajucimi ludmi, plniacim sa parketom, stretavanim novych znamych, stretnutim sa s fotiacimi ujami (fotky su na websound.eu, dufam, ze som sem mohla tu stranku supnut, ak nie, tak sa hllllboko ospravedlnujem), papanim ovocia, ktore nosili mile barmanky pomedzi ludi. Baby to uz nevydrzali a tak ma schmatli a stiahli na parket. Same techno, same tuc tuc tuc. Taku hudbu ja nelubim, ale dnes sa mi zdala byt uplne dokonala a uplne zladena s tymi vsetkymi svetlami. Moju neskorsiu unavu mi odstranovala Cica s pozbudivymi slovami: ,,Tancuj dalej, chudneme!" Lenze okolo jednej uz musela home, tak som zadychana a nevladna sadla do boxu medzi ostatnych. Nevyzeralo to tam najveselsie: jeden fajcil jednu cigaretu za druhou, lebo mal depku z pondelka, ked sa planuje rozist so svojou babou. Dalsi dvaja uplne namol zniceni nad cakajucimi poharmi akehosi zlteho koktailu, baby znicene ako ja do seba leju mineralky, len moja laska ma vita s usmevom a veelkou pusou. To mi pomohlo neupadnut z tych vsetkych odumretych osob do unudenia. Plus, prisli na rad gogo tanecnici. To bola bodka za mojim vecernym vyletom, kedze sme sa z tade museli rychlo pakovat. Az cestou domov som sa dozvedela dovod, a tym bolo, ze depkujuceho Lukasa mali dojst zbit nejaki chalani za uplne banalny dovod. No haluz vecer.

Normalne sa asi dam na to techno.
(just joking

 Blog
Komentuj
 fotka
vhailor  12. 12. 2007 09:22
Tak ja som tam s vami bol a skoro som sa unudil k smrti.



Jednak totál ignorancia z vašej strany, potom Miloš v kuse žobral drobáky na vodku, no a nedostatok opačného pohlavia v podniku.



Odchádzal som stade absolútne znechutený.
 fotka
twigi  12. 12. 2007 16:10
Ja som ti svoj dovod povedala, preco som s tebou kecat nemohla, nemozem za to, ze ta par ludi naozaj dost nemusi a guso s lacom na to maju dovod. ja som sa nahodou skvele zabavala. mozno je to tym, ze si tam nebol s nami, ale ze si tam bol pri nas. a to je rozdiel. a milos no coment
 fotka
vhailor  15. 12. 2007 01:24
Vieš, keď človek nevidí z druhej strany chuť nadviazať kontakt tak ani kontakt nenadväzuje. Akože tvoju situáciu chápem, ale tak že ma tam VŠETCI budú brať za vzduch ... to som si nemyslel.
Napíš svoj komentár