Davno som nepisala blog, stale sem len dojdem kuknut postu a hned sa odpojim. Uz ani necitavam ine blogy, je to vsetko o laske, bolesti, alebo nieco uplne od veci, co ma nezaujme. Nechcem teraz ostatnych urazat, ze ich blogy su nanic, a ze moje za nieco stoja, to nie...kazdy ma iny vkus a mozno len vzdy pridem v blbu chvilu, ked su tu hluposti. Ale ked sa tak nad tym zamyslim, viem preco o tom piseme, mame toho v sebe uz vela a potrebujeme to dostat von, ci je to nieco vesele, alebo smutne. No o tomto som nechcela..to len tak na uvod...

Mne je v podstate jedno, ci si to niekto precita, alebo nie..preto sem vlastne tak casto nechodim,a le teraz mam aj ja potrebu nieco zo mna podat dalej.
V poslednom case sa toho v mojom zivote stalo behom mesiaca neskutocne vela. Normalne som z takychto veci mavala depky a pustala som si same pomale veci, ale toto, co sa deje a co vobec sledujem na ostatnych mi za to nestoji. Najprv sa so mnou po roku rozide chalan, lebo bol vraj zo mna psychicky na dne. Tuto pricinu som sa dozvedela od ostatnych, kedze mne to ohlasil nahle cez telefon, po mojom donucovacom rozhovore, pretoze sa mi zdal byt divny. A potom si uz len tie tri tyzdne nevedel najst cez vikend cas, kedze byva na intraku, aby mi to vysvetlil. Samozrejme, ze to bolo dost blbe obdobie, ale par milovanych kamaratov sa mi postaralo o dobru naladu a veeelmi mi pomohli. Dakujem dakujem dakujem im. Vsetko islo ako po masle, az sa jeden vecer moj milovany napity ozval, ze mu doplo, ze ma ce spat. Potom plno veci okolo toho..bla bla, az sme sa zase dali dokopy...heh vydrzalo to AZ tyzden, kym mi nepovedal, ze na stuzkovu, ktoru ma mimochodom zajtra ide s kamoskou, ktoru pozval, kym sme boli bez seba a ze teraz mu je blbe to rusit. Taky velky! Tak toto sa nerobi, cela som to ukoncit z tejto, ale aj z mnohych pricin, lenze cez vikend akosi nebol cas a on je zase na intraku. No uvidime v sobotu. Asi to z tohto vyzneje, ze ho uz nemilujem abo co, ale to je omyl..praveze ho lubim az tak velmi, ze mi na tom prestalo zalezat.
Tie tri tyzdne bez neho som sa vratila k mojej starej milovanej partii, ktoru som kvoli nemu zacala zanedbavat a oni ma vzali spat..no nie su zlati? Ha, nie su..teda skor ako ktori. Ono ide o to, ze ludia sa po roku zacnu neuveritelne vyfarbovat...nebudem im davat priamo mena, iba prezyvky a ak si to tu nahodou niekto precita, co ich pozna, tak nech sa nehneva, ale su to moje nazory a pozorovania a netrvdim, ze ja som dokonala, ale seba nerada opisujem, to nech robia druhi. Aj tak to uz niektori zacali, ale o tom az dole nizsie.
Su chalani, co si silou mocou chcu najst babu, lebo to ich maju aj ostatni, tak aj oni chcu a je to aj z toho dovodu, ze mnohym sa bura hormony, ale to nechcem radsej rozoberat. Potom je az neuveritlne trapne ako sa tvaria, ze tu svoju ,,vyvolenu" miluju a tak..boze vsak to sa da vidiet..ak sa dvaja ludia hadaju kazdu jednu prestavku v skole a potom sa doma uzmieruju sexom, tak to uz o com je..ale ved hlavne, ze vobec niekoho maju...
Dalsia skupina ludi z mojho okolia su tzv. zakeraci. Pri vas su neskutocne vtierky, pokial nemaju cigu, alebo nieco potrebuju. A potom uz len pocuvate od najlepsej kamosky, co na vas kydaju. Napr nas pan Hniezdo na hlave. Pridava sa k vacsine, pri akomkolvek probleme. Absolutne sa nevie postavit na stranu slabsieho ak si aj je isty, ze silnejsi nema pravdu. Proste zbabelec. A on chce ludom nahovorit, ze ich ako kamaratov vyuzivam, lebo som sa k nim vratila do partie, lebo uz nemam chalana.Nevyuzivam...oni ho totizto velmi nemuseli a ja som chcela byvat cez vikendy s nim, pretoze cez tyzden bol v skole a nechcela som ho pchat do nasje partie ak on nemusel ich a oni jeho. Ale svoje dovody si vie kazdy pochopit najlepsie sam, tak sa to uz nikomu nepokusam vysvetlovat.
Inak verte porekadlam..su fakt super ako take: Ticha voda brehy myje.
Ako mi uz jeden clovek povedal...na diske su vacsinou tie vyzivavo oblecene baby menej odvazne v oblasti chalanov, ako tie druhe..ale nejde len o disky, ide aj o to ostatne..proste dobrych par rokov poznate osobu (babu), o ktorej sa dozvedate take veci, co by ste v zivote nepovedali..v zivote by som nan nu nepovedala, ze za to trapeni co som si v minulosti prezila moze ona a este aj ta druha.
Rozprava sa toho teda vela po svete..a je mile ak sa kazdym dnom dozvedate o svojom zivote dalsie a dalsie novinky, ale uz to nerieste ako ja..bude to tak lahsie..nas zivot je stanoveny uz davno, aj cely jeho priebeh, tak ho nechajte takym aky je a nesnaztesa ho menit a hlavne nemente ludi, lebo ich nikdy nezmenite a odpadnete tak ako ja. Vacsne som chcela mat ideali..idealnu lasku, idealnych kamaratov, idealnu rodinu aj seba samu..ale co laska sa mi otocila chrbtom, zistila som , ze ozajstny priatel je len jeden, rodina vie tiez sklamat a mne rastie cim dalej tym viac brucho a svoje chute nedokazem zastavit...no a co

Mat tak moje problemy, ze? ale pre mna tieto veci v zivote dost znamenaju a mrzi ma, ze sa s nimi deje, co sa deje.

 Blog
Komentuj
 fotka
vhailor  13. 10. 2007 08:19
K tomu bruchu - začni brušákovať.



A ozaj, to s tými vyzývavými babami máš odo mňa?
 fotka
twigi  13. 10. 2007 14:32
ved ja brusakujem ked je cas....a jj mam to od teba
Napíš svoj komentár