Aj tak raz budem mat bar na plazi v Californii!!!

Milujem leto, teplo, more, volne dni, zabavu, teple vecery, neskore chodenie do postele a ranne neskore vstavanie s dobrym pocitom na dusi, ze nie je skola a ziadne povinnosti. A preto by som chcela venovat tento blog len jedinemu a mojmu srdcu najblizsiemu..letu.

Aj ked som trosku zaklamala s tymi povinnostami, pretoze som mala mensiu brigadu, nic to nemeni na mojej laske k prazdninam. Predstava, ze sa clovek narodi uz s nejakym tym vzdelanim a je len na nom, ci bude chciet ist robit, alebo zostane par rokov este vyzierat rodicov je krasna. A s touto predstavou prezivam ja svoje letá. Nevnimam nic, len teplo, vodu, zabavu a priatelov. Vsetky tie festivali, volnost, ludia sa mi zdaju byt ocosi k sebe blizsie, asi aj viac ako pocas Vianoc. Proste uplna bezstarost. Za tie dva mesiace som spoznala asi trojnasobok novych ludi ako cez skolu a zopar z nich sa mi stalo naozaj velmi blizkymi. Prezila som s nimi (sem tam aj prepila..ale pssssst) viac akoby som dokazala mimo leta.

Mozno ma teraz niekto bude pokladat za urcity vyraz zacinajuci na K... ale milujem akykolvek kratulinky kus oblecenia vo svojej skrini a aj v skrini ostatnych báb...patri to k letu...nenosim to pre ostatnych, ale pre seba, lebo sa v tom citim dobre a nie je v tom teplo...a este na takej letne diske...uz teraz mam zimomriavky, ked si predstavim vsetkych tych mladych diskofilnych ludi ako tancuju do sem tam aj celkom dobrej hudby..chalani nalepeni na babach...zopar drinkov a hned je z toho chutna letna laska...ano ano..asi teraz niektorych striaslo, ale nemozem za to, ze sa zo mna pocas tych stredajsich prazdninovych diskotek stala diskofilka...mne to nevadi..priznam si to..je to urcity typ zabavy a sem tam mi padne dobre

A este tie dovolenky (aj ked mna toto leto caka len taka mensia dvojdnova) pri mori...mnaaaam....ked vas uz po tych dnoch oci stipu od soli, lebo tu na slovesnku na taku vodu nie su zvyknute, nohy sa zabaraju do vyhriateho piesku a vy netrpezlivo cakate na otravneho cernocha predavajuceho kokosy.

Potom su tu este teple vecery, ked ste vy zo svojou polovickou niekde vonku v parku, alebo na zmrzke..same bozky, zimomriavky, potom sa trosku ochladi a on vam da svoju bundu (asi pozeram vela filmov...lebo dnesni chalani...no radsej nic).

Pre toto, ale aj pre viac dovodov milujem leto...a preto mam svoj zavazok, ktorym svoju lasku specatim a budem si ju uz po cely zivot uzivat a to je...AJ TAK RAZ BUDEM MAT BAR NA PLAZI V Clifornii!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
vladic  24. 8. 2007 15:03
fajnovy blog...normalne ma chyta depka,ze je to uz pomaly na konci
 fotka
blackrose  24. 8. 2007 15:11
nechcela by som mat bar na plazi v kalifornii je to naozaj sladkasta predstava z americkych beckovych filmov
Napíš svoj komentár