Vdaka tejto stranke plnej blogov som zistila, ze neviem pisat zmysluplne clanky, sice oni aj zmysel maju (mozno len pre mna), ale su nezaujimave. Tuto krutu pravdu som tusila uz tych par rokov dozadu, ked som mala do skoly napisat nejaky ten sloh. Sice vacsinou bolo za jedna, ale tak ked mi to kontroluje o 20, alebo 30 rokov starsi profak, tak to pre mna moc velky vyznam nema, kedze pre mna je jeho nazor tak trosku zaostaly.
A tak dnes som sa rozhodla, ze aj ja budem kvietkom birdzu, nechcem byt len na dobrej ceste..cely zivot som len na dobrej ceste, a preto, ci sa vam to paci a ci nie, budete tu musiet castejsie citat moje vylevy nalad a postrehy. A cakam potom aj nejake tie komentare. Inak ja radsej tie negativne, lebo tie potesia

Dnesny blog teda nebude o niecom konkretnom, ale o mojich terajsich pocitoch, ktore nie su prave najlepsie.
Zacalo sa to tym, ze sa mi snival divny sen o sexy uchylakovi, ktory ma najprv chcel ved viete co, ale potom som zistila, ze on v podstate potrebuje len lasku a tak sa to nakoniec skoncilo velkym happy endom. Rano som mala po tom divny, asi aj trosku stastny pocit (ved s takym chlapom sa vam nesniva kazdu noc) a do toho vsetkeho som musela s mojim nachadnutim a preventivkami k lekarom. Neznasam ten smrad a tych chorych ludi a vsetci kaslu, smrkaju..no bleeee.
V tu noc prisiel dalsi zvlastny sen, v ktorom som bola mamickou maleho chutneho baba a stale som plakal nad tym, ze ako som si pokaslala zivot v sestnastich. A to mna vedia sny niekedy dorazit. Tak sa stalo aj teraz a teraz cele dva dni ani nvm preco rozmyslam nad tym, ci to Laco teraz, ked sme sa dali nanovo poriadne dokopy mysli vazne a ci to nie je jedna velka hlupost cele.
Tak som ho prezvonila, aj ked viem, ze nema kred. Haaa, mal vypnuty mobil, on, co je tam na intraku..skoro ma porazilo a napadali ma vseetky, ale asi fakt vseetky moznosti, co asi moze robit.
Ledva ledva som zaspala a uz bolo hnusne skolske rano a ja som uuplne,a le uuplne zabudla, ze je dnes mikulas, tak som musela hladat, este kym mamina a sestra spali, kde som vcera supla tie cokolady. Vsetko tesne vyslo a mikulas dopadol ok.
Avsak v skole ma tak nasr.. teda nahnevala spoluziacka, ktora mi pozicala jej praukaz do kniznice na hnusnu knihu, z ktorej som mala referat, oznamila, ze jej ho mam obnovit za vlastne (akoze 100sk za cudzi preukaz), lebo ona si ho povodne necela a bla bla..do prdelky a este sa k nej pridala moja cica najmilsia. taku nanic naladu co som mala a este ten ,,džízus" ma vyvolal citat umelecky opis mojho romanoveho hrdinu. Hruza.
Konecne som sa dostala domov uplne spotena (som sla peso), pretoze ja blba si vezmem ten najhrubsi sveter, co doma mam. V zivote ho uz nechcem vidiet!
Ked si myslim, ze som vsetko v pohode naucena, zavola mi Erzo a oznami, ze sa mozem ucit na odpoved z angliny, lebo nika, co sa cela povodne prihlasit a zachranit nas, uz odmieta. Ha uz ma vidite...ale nedokazem pochopit niektorych ludi, ktori sa uz nieco biflia asi na tretikrat a vedie to na 100% sa ani bohovi neprihlasia..mno nvm
TOĎ VŠE

 Blog
Komentuj
 fotka
bosorka221  6. 12. 2007 20:04
noo ja som sa len minule stala kliiciace semienko.. tak som sa neskutocne tesila.. a ani moje blogy nikto necita ale tak co uz noo...
 fotka
mixelle  6. 12. 2007 20:12
páči sa mi tvoje zanietenie ideš!
 fotka
fremo  6. 12. 2007 21:18
Prečo si písala o ničom? Nevidím tam okrem triviálneho zámeru niečo písať akékoľvek hlbšie posolstvo. Aký má pre čitateľa význam napríklad vedieť, čo sa ti snívalo Jedine, že by to čítali nejakí voyeuri, ktorým to robí dobre.



Blogy, ktoré ľudia čítajú sú o niečom. Napríklad ich píše niekto, čo je dobrý z počítačov a píše tam o novinkách, čo ho zaujali.



Ďalší typ sú blogy vyslovene umelecky zamerané, kde človek popisuje svoj život (teda fiktívny), napríklad pokecológ má taký.



A nakoniec sú to názory ľudí, čo už majú svoje odžité a preto ich postoje majú váhu. Také si rád prečítam aj ja.



No výlevy pubertiačky tam rozhodne nepatria. Aj keď sú myslené od srdca, pokiaľ sa práve nezaoberám napríklad tým ako teenageri myslia tak nemajú pre mňa cenu.
 fotka
mayo  6. 12. 2007 22:59
Ides! (pokrik od velkej hviezdy a princu BIRDZu)
 fotka
vhailor  12. 12. 2007 09:15
Leni, takéto volačo sa hodí skôr do denníka čo píšeš, je to také "sťažovanie sa do prázdna" Nejakú myšlienku by to chcelo, čo nám chceš povedať o sebe alebo vo všeobecnosti.
Napíš svoj komentár