Ráno som sa zobudila s poriadnou opicou. Ved teda som toho aj veľa popila. A vedľa mňa ležal neskutočne krásny chlap s vypracovaným telom. Snažila som sa rozpamätať kde som ho stretla.
Jasné, už viem. V tom nočnom klube. Robil čašníka a ja som s ním flirtovala. Zaujímalo by ma čo som mu povedala o mne. Mary tá zas zavolala tomu čašníkovi z toho privátneho klubu a tak sme ich počkali kým skončili a zašli do hotela. Každá na svoju izbu.
Pamätám si, že to bol vzrušujúci a dosť náruživý sex. Dala som do toho celú svoju vášeň, ale aj zlosť na toho..ehm, už ani neviem ako sa volal. Aha, jasné Brad. Ten chlap, ktorý sa mi tak páčil a chcela som ho spoznať a on ma frajerku. Tak načo lezie do tých barov??
Ten chalan vedľa mňa sa zobudil. Mal tuším 25 rokov a volal sa Joey. Ako ten z Priateľov. Rodičia sa asi nechali inšpirovať. Ked bol už ako dieťa taký fešák, tak sa ani nedivím.
,,Dobré ránko. " pozdravil ma a usmial.
,,Dobré. " odvrkla som.
,,Včerajšia noc bola úžasná. Fakt si herečka? S herečkou som ešte nespal. " povedal.
,,No ked som to povedala, tak asi hej. Pekný kompliment. " usmiala som sa.
,,Dúfam, že nebudeš čakať nič viac. Vieš, ja si myslím o hercoch svoje. A nevydržalo by nám to. Prepáč. Ale sex si rád zopakujem. " žmurkol na mňa. Fu, to mi odľahlo, že nič neočakáva. Ale chcela som to povedať ja, ale on ma ako vidím predbehol.
,,Nie, bol to len sex. Nič viac, nič menej. Naraňajkujeme sa spolu ešte? " spýtala som sa milo.
,,Mhm. To môžme. Som poriadne vyhladovaný. Objednám ti? Môžeš ísť zatiaľ do sprchy. Hm?" spýtal sa ako pravý gentleman.
,,Jasné, vyber niečo. Len nie žiadne potvory. A mimochodom aj mne sa to páčilo. Som rada, že máme na to spoločný názor. " usmiala som sa a vošla som do sprchy. Nechcela som ho zo seba zmyť, ale tak chcela som ho nechať nech niečo vyberie a ja sa zatiaľ osviežim.

Ked som vyšla zo sprchy, tak raňajky už boli na stole. Bol tam džús, sladké pečivo, káva a jablko. Joey si čítal noviny. Ked ma uvidel, zaškeril sa a ukázal prstom na noviny.
,,Mhm, tá káva vonia. " vravím si.
,,Hej, je čerstvá. Inak mala si pravdu. Si herečka, síce začínajúca ale si. Už o tebe píšu. " usmial sa a otočil noviny smerom ku mne.
,,Naša nová hviezda si už začína zvykať na Hollywood a podľa toho sa aj správa. V noci vchádzala do hotela s neznámym mužom a mali sa k sebe až príliš dôverne. A za ňou hned vošla aj jej priateľka s iným mužom. že by si hľadala muža týmto spôsobom?" stálo v tom článku.
,,Týmto spôsobom? To akože zo mňa robia...?Radšej to nepoviem nahlas. Odlož to a pod sa najesť. " zavelila som.
,,Nevšímaj si to. To sú papparazzi. Z niečoho musia žiť. Aha, zahodím tie noviny a ideme sa spolu najesť. Ja si o tebe nič zlé nemyslím. " pozrel mi do očí a usmial sa.
,,Vdaka, aj takáto podpora mi pomôže. Vždy zabudnem že sú na každom kroku. Ved ale čo je na tom, ked sa chcem zabaviť?" pozrela som naň ho smutne. Fakt ma to trápi. Možno to teraz vyzerá tak ako to napísali, ale nie je to tak. Ja hľadám vzťah, ale ved ked som voľná, môžem si robiť čo chcem. A ten Brad, ma včera tak nahneval, že som si to potrebovala niekde vyventilovať.
Bože, ako ja neznášam Hollywood a tých papparazzov! Nenávidím!
Zazvonil telefón a prebral ma z môjho zamyslenia. Joey na mňa smutne pozeral.
,,Halo?" zdvihla som.
,,Ahoj, to som ja Mary. Videla si noviny?" pýta sa ma.
,,Hej, už som mala tú česť. " vravím nahnevane.
,,To sú fakt idioti. Ked som ich ja uvidela som myslela, že ma porazí. Už ťa chápem, prečo chceš vypadnúť. " povedala súcitne.
,,Ale nemôžem. Aká bola noc?" zmenila som tému.
,,Vieš čo poviem ti to po raňajkách. O polhodinu na tvojej izbe?" spýtala sa nadšene.
,,Dobre, čakám ťa. Pá zatiaľ. " rozlúčila som sa s ňou.
,,Tak a už sa môžme v pokoji najesť?" spýtal sa ma a podával mi jablko.
,,Už sa neviem dočkať. " odhryzla som si z ponúkaného jablka. Bolo sladké.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár