Milý D, 

dneska by si sa smial. 

Dneska som potrebovala spoločnost ako sol. Aj som mala. Rodičov. Hrali sme žolíka po 100 rokoch a vyhrala som. Tak sme si dali vínko. Zapnem film a bude. 

A potom prišiel skupinový chat a už to šlo. štrngli sme si cez videohovor. Lebo plánujeme niečo na čo sa nedá ešte ani tešit. Lebo Pata. Nikdy sa neteš dopredu, nikdy. Lebo sa to po.. vieš čo. 

Preskočím rozhovor nás troch. Ja som sa odpojila lebo začali riešit rodinné veci a išla som dopozerat aspon koniec filmu. 

A potom mi Patka volá, len mne. Mrzelo ju, že som sa odpojila ale chápe ma. A ospravedlnovala sa. Hovorím jej to je v pohode. Nič sa nedeje. Potom sme riešili, že sa na seba netešíme lebo poznáme ked je ona v Seredi že musí vela ludí obehat a nestíha všetko. Ja ju poznám, takže čas si nájdem aj varovku lebo je to ONA. 

Kamoška, s ktorou sa poznáme 17 rokov. A prišlo k tej téme.  My sme také rozdielne, ale tak si rozumieme, že to nie je  možné. Ona nechápe, že má kamarátku ktorá je tak romantická duša a tak citlivá. Keby jej to niekto povie predtým, že budeš mat takú kamošku tak by ho poslala kadelahšie. 

,,Ty máš tak komplikovanú povahu, ale tak dobré srdce. Neviem ako sa ti podarilo to, že sme kamošky. A že sme si toho prežili dost.  To mi povedala. 

,,Ty zas svoje emocie skrývaš. Teba rozplakat to sa mi podarí len pri pohári vínka a spomienkach. Ale celkovo som si to pri znamení Blíženec všimla. 

Proste to je moja Pata. Moja najlepšia kamoška pod slnkom. Pre nu by som spravila aj nemožné. Raz som ju bola pozriet na otočku kvoli 2h ktoré sme spolu mohli strávit. A bolo to v zime. A ja som vystúpila a bola som po kolená v snehu. Nečakala som to. Najprv sa smiala, a po chvilke mi aj pomohla. Boli časy bez detí, kedy som jej mohla po polnoci zavolat a ona ma upokojila. A samozrejme aj naopak. Lebo ja som najvernejšia kamoška na svete. A starostlivá. Ona je moja sestra, ktorú som nikdy nemala. 



 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár