Ešte chvíľu ma takto zovieral vo svojom železnom objatí. Keď ma konečne pustil, bola som taká slabá, až som sa takmer vzápätí zviezla na zem, priamo pred zrkadlo. Rana stále krvácala a ja som hlasno vzlykala. Zdalo sa, že on si ničoho nevšíma, pokojne prešiel chodbou do vedľajšej miestnosti a tam sa pohodlne usadil na moju posteľ. Očividne čakal, kým sa trocha spamätám, a zatiaľ sa rozhodol oddýchnuť si po dlhej ceste vlakom.

Konečne som sa ako-tak pozbierala a začala si plne uvedomovať, čo sa vlastne stalo. Mysľou mi rýchlo prebleskli myšlienky plné zmätku a krvi. Keď mi došlo, že nepriateľ sa ešte vždy zdržiava v mojom vlastnom byte, posediačky som sa otočila a zachytila sa kľučky na dverách vedúcich do kúpeľne. Zaprela som sa o ňu a pomaly sa mi podarilo postaviť sa na vlastné nohy. Veľmi sa mi triasli a ja som si náhle nebola istá, či sa vôbec dokážem pohnúť. Naveľa som však predsa len prinútila svoje nohy kráčať, hoci neistým krokom, smerom k vchodovým dverám.

Tento kratučký úsek sa mi videl ako celá večnosť, no napokon som sa predsa len zachytila kľúčov, ktoré viseli zo zámky, a pokúsila sa nimi pootočiť, aby som odomkla. Zrazu sa však pri mne ocitol tak blízko, že som mu poľahky mohla zistiť farbu jeho očí, a prudko mnou otočil. Otočku som v tej rýchlosti nezvládla a chrbtom som okamžite narazila do dverí.

„Nechceš nikam ísť,“ povedal skoro nežne, čo ostro kontrastovalo s jeho správaním. Ja som však na to nedbala, už som aj zabudla, že bol ku mne zlý. Pozerala som mu do tých jeho hlbokých čiernych očí a myseľ mi zaplavovali upokojujúce obrázky.

„Nie, nechcem nikam ísť,“ pritakala som a zostala pokojne stáť, hoci ma musel podopierať. „Nikam...“

„Výborne,“ usmial sa, pričom odhalil ostré zuby, „presne to som potreboval počuť.“ Nato ma jednou rukou objal okolo ramien a pomaly odvádzal do spálne. Zrazu som sa cítila úplne bezpečne a čudovala som sa v tej chvíli sama sebe, prečo som chcela utiecť. Postrčil ma na posteľ a ja som si poslušne sadla. Medzitým sa na okamih vytratil z izby preč, a keď sa vrátil, niesol so sebou maličkú lekárničku, ktorú som si vždy pre prípad núdze odkladala v kúpeľni.

Kľakol si predo mňa, vysypal jej obsah na zem a takmer vzápätí našiel, čo hľadal. Prstami pravej ruky zovrel moju bradu a pomaly ma prinútil pootočiť hlavou nabok. Nebránila som sa a nechala ho, nech robí, čo chce. Na kúsok vaty naniesol akýsi dezinfekčný prostriedok a jemne mi ho vtrel do rany na krku. Nato opatrne rozbalil rýchloobväz, prestrihol ho a menší kúsok prilepil na poranené miesto. Vzápätí sa na mňa zoširoka usmial a mne sa zatočila hlava. Netuším prečo, no pamätám si, že som sa chcela postaviť. Ako som sa však zdvihla z postele, hlava sa mi opäť silno zatočila a pred očami mi potemnelo. Pamätám si len matne pád dole, čakala som náraz a bolesť, no cítila som len pevné ruky ktoré ma v tom okamihu zachytili. A potom už nič...

 Blog
Komentuj
 fotka
norry  26. 10. 2010 23:27
Málo Miu, málo na ukojenie mojich túžob daj ho seeeeem!!!
 fotka
norry  26. 10. 2010 23:27
ešte ešte ešte!!!! je to super!!!
 fotka
katuska8808  17. 11. 2010 22:32
vynikajúce
Napíš svoj komentár