" Hmm... tak čo keby sme si dali niečo pomalšie, pre zamilované páry?" opýtal sa Dj Erro, ktorý nám tu už asi týždeň mixuje songy.
Pustil trochu zremixovanú Adele- Someone like you.
Tak som si ruky obtočila okolo jeho krku a on okolo môjho pásu.

" Hmm... ako dlho už sem chodíš?" opýtala som sa, pretože mi mlčanie pri pomalých songoch vadí. Mandy tvrdí, že mlčanie pri pomalých songoch je prvý krok k "zamilovanosti" alebo teda poblázneniu medzi babou a chalanom. A to mi teraz k šťastiu netreba. Vlastne... možno sa len bojím popálenia!
Pýtate sa, či som už mala chalan? Mala, ale nebol to poriadny vzťah. Pár dotykov, pár objatí a veľa bozkov... A potom prišiel šok v podobe podvádzania a rázom bol koniec.
" No, už asi tri roky. Ty tu nie si tak dlho, že? Pred pár týždňami som si ťa všimol, ako vášnivo si tancovala skupinový Dance. Išlo ti to fakt dobre!" žmurkol na mňa a trochu sme zrýchlili tempo, keďže prišiel refrén Someone like you.

Skupinový Dance je tanec, pri ktorom tancujú všetci a je mu určená konkrétna choreografia! Tancuje sa raz do týždňa- každý piatok. Ou, to je dnes!
" Ďakujem! Teba som tu ešte nevidela ani raz! Ja tu chodím šesť mesiacov." usmiala som sa.
" No, to bude asi tým, že väčšinu času totiž trávim v dolnom bare a len raz za čas si sem skočím zatancovať." povedal a tempo sa znova spomalilo.

" Aha." krátke konštatovanie. Rýchlo som si v hlave premyslela nejakú ďalšiu otázku.
" A... koľko máš rokov?" stisla som pery a on sa zasmial.
" Osemnásť. A ty?" nadvihol so šibalským úsmevom, jedno obočie.

" Šestnásť!" priznala som sa. Je prvý chalan, ktorému som pri tancovaní zdelila svoj vek!
" Šestnásť? Vyzeráš najmenej na devätnásť!" zachichotal sa a znova sme zrýchlili.
" Héj! Nepridávaj mi!" slabo som ho udrela po ramene a on na mňa vyplazil jazyk.

Poobzerala som sa po parkete. Farebné laserové lúče mi umožnili zreteľný pohľad na každého, kto tancoval. Aj na tých, ktorý sedeli v sedacích kožených boxoch, stoloch, alebo na barových stoličkách pri bare a popíjali všelijaké tekutiny rôznych farieb.
Mandy s Joshom tancovali veľmi pomaly aj počas rýchlych pasáží pesničky a bolo vidno, že si to obaja poriadne užívajú. Mandy mala na jeho ramene položenú hlavu a on ju s úsmevom hladil po chrbte.

A všimla som si, že ten čašník, ten Mason, ktorý nám priniesol pitie a zažil ten trapas so Samom, sa za barovým pultom profesionálne "hral" s fľašami s alkoholom, pričom sa na ne ani nepozeral a ani jedna mu nespadla! Svoju pozornosť totiž venoval tomu idiotovi, čo sedel na červenej sedačke. Krátko som sa naňho pozrela aj ja.
Sedel vzpriamene a práve platil tej blondínke! Panebože, ani nechcem vedieť za čo!

Rýchlo som sa radšej otočila späť na Ryana.
Keď sa pesnička skončila, Ryan mi venoval blažený úsmev. Aký zlatý!
Ďalšia pesnička už nebol slaďák a tak sme sa s Ryanom od seba odsunuli na pás centimetrov a začali sme sa rýchlo natriasať. Všetci sa na parkete bláznili a smiali sa. Tak sme sa obaja rýchlo vsunuli do kruhu ľudí, ktorý sa smiali. Videli sme Davida, Matta a Thoma, ako sa tam splašene predvádzali. No bolo to neuveriteľne smiešne a tak som sa nevedela zdržať nesmiať sa a spustila som hurónsky smiech.
" Á, naši chlapci z Hviezd Parketu! To som si mohol myslieť..." namrzene si odfrkol Ryan a ja som sa pridusene zasmiala.

 Blog
Komentuj
 fotka
jajusqa123  6. 6. 2011 19:17
Bože milujem tú pesničku a takto je to bohovské
 fotka
tooniickaaa  7. 6. 2011 19:13
@jajusqa123 uhm...
Napíš svoj komentár