Pred niekoľkými rokmi by som nad nadpisom tohto článku iba pokrčila ramenami. Nepredstaviteľné. Žila som v trojčlennej rodine s mamou- neuveriteľne krásnou ženou (typickou snobskou paničkou) a otcom večne ženúcim sa za peniazmi. Povedala by som, že mali vzťah, ktorý by som v budúcnosti chcela mať určite aj ja. Boli rovnakí, takže sa chápali.
Po rokoch spoločného manželstva, bez väčších problémov, mama sadla do auta počas fujavice v zime a napálila to do zvodidiel za nejakou dedinou po ceste do Lipán. Nízka viditeľnosť, bez pásu, telefonovanie za volantom. Viete si to predstaviť. Po tejto udalosti sme ostali s otcom sami. Ja so svojou partiou-každý piatok naliata a otec večne na zahraničných cestách.

Pred dvomi rokmi, počas meetingu v taliansku stretol Laurenta, s ktorým a jeho ženou Cindie, sa vtedy spriatelil. Z toho čo sa stalo sa dostal pomerne rýchlo, vďaka tomu, že nemusel trčať doma a počúvať babku (ktorá ma strážila) ako hovorí o tom, aká bola mama výnimočná. Asi rok po prvej ceste do talianska mi povedal, že ideme na výlet.. skončilo to tým že sme sa presťahovali do talianska. Vtedy som nevedela, ktorá bije a myslela som, že chceme len začať odznova.

Prvé týždne v taliansku boli u nás Laurent a Cindie takmer stále. Cindie varila a pomáhala otcovi rozhodovať, ktorá časť nábytku kam pôjde a Laurent to všade vliekol. Bolo to milé, že má otec priateľov, ktorý sú pri ňom.. ja som sa totiž zatvárala do izby. Po niekoľkých týždňoch sa otec s Laurentom pohádali. Nebudem ti ho pchať do zadku keď viem, že si potom ľahneš vedľa nej! odznelo z úst môjho otca a ja som mala chuť uškrtiť sa vlastnými rukami. Povedala som si ale - ešte nevieš dobre po taliansky, si paradoidná atd.
O tri mesiace boli Cindie a Laurent rozvedení a Laurent u nás trávil čoraz viac času (čo otec odôvodňoval tým, že Laurent už tiež nikoho nemá.. ako my). Okey. Nasledujúce týždne som Laurenta často stretávala, keď som ráno vstávala aby som šla do školy. Fakt som to nevedela spracovať.

Po nejakej dobe ma otec začal nútiť aby som začala chodiť k psychologičke. Vraj mi pomôže zmieriť sa s maminou smrťou, s tým že ma v triede neakceptujú a možno aj s homofóbiou. Tak homofóbiou! Všimli ste si, že vždy keď homosexuálom poviete, že nepodporujete homosexuálne manželstvá a adopcie detí, alebo že vám to príde proste zvláštne, nazvú vás homofóbom? Áno oci, ty spávaš s chlapom,ale ja som vadná.

Keď sa však nad tým zamýšľam, mama si často z otca uťahovala, že je ako teplý. Je to totiž ten typ chlapa, ktorý sa o svoj zjav veľmi stará a nové topánky musel ukazovať fakt každému. Ja som však bola hrdá, že môj otec aj v 40 vyzerá schopne. V ich páre ale bude zjavne za ženu.. Laurent je naopak skutočný chlap. Má asi len 28, ale má široké ramená, vypracované telo, necháva si fúzy a celkovo má veľmi drsnú tvár. Keď sa však nad tým zamyslím, mohol by byť skvelým manželom, pre Cindie, nebyť môjho otca. Pretože zatiaľ čo otec na mňa neustále tlačí a vnucuje mi svoj spôsob myslenia, dokonca sa ma často pýta či svojím postojom ku gayom nemaskujem len to, že som tiež homo. No jasne. Laurent mu hovorí, aby mi dal čas, nechal ma, nehovoril mi nechutné veci z ich súkromia a nenútil ma k ničomu.
Takže opäť sme trojčlenná rodina. Adam(oco),Laurent a Marína (ja). Aké sladké!

Skúste si to premietnuť do svojho života. Úžas čo?

 Blog
Komentuj
 fotka
kokosovyorech  9. 12. 2012 15:09
no do piči sila, musí z vás byť krásna rodinka, ja si to ani neviem predstaviť
 fotka
tasha5  9. 12. 2012 23:08
@1 fuu hlavne nech je to dobre
Napíš svoj komentár