Túžba milovať a byť milovaný ma privádza k slzám. Moja posledná nádej, moje city, moje cesty lásky sú zapadnuté lístím a ja neviem, kadiaľ mam pokračovať v ceste. Nadišiel čas sa vrátiť a nehľadieť na svet cez ružové okuliare. Cesta nádeje je príliš úzka, aby som cez ňu prešiel. Sklamanie, mnohokrát sprevádzané slzami, otvorilo bránu do nebies a už len krok ma drží od príchodu do večného raja.

Pokoj, to je práve najväčšie šťastie na tejto zemi a práve ten prichádza cez samotu srdca, ktoré je tak prázdne. Ostalo ticho, láska navždy zatratená. Dvere nádeje a šťastia sú však zamknuté a len ty máš od nich kľúč.

Krik, rev, plač, sprevádzané slzami ma privádzajú uzrieť lúč poslednej nádeje, ktorá sťa posledná hviezda vo vesmíre svieti mi na cestu môjho života...

 Blog
Komentuj
 fotka
cmuk123  22. 5. 2007 22:39
pekny blog, zase smutny .... TOMINO ved tebe sa hodi usmev.....fakt ma to mrzi bo TY patris ku ludom co mi tu sprijemnuju chvile a necem aby si bol smutny i kde sa osobne nepozname
 fotka
monya  23. 5. 2007 09:42
pekne.. smutne, ale pekne...

pockaj, pockaj... ved tvoje srdce nie je predsa teraz prazdne!
 fotka
sweet_girl  23. 5. 2007 14:42
ja to naozaj kjaasne a zaroven taqe smutneee...fnuk nebud smutny...
 fotka
joanna88  23. 5. 2007 15:49
nic nieje zapadnute listim ked to neces ty to vies...brana je zamknuta ale ja som ju cela po case otvorit no ty si ju nehal zamknutu a kluc si zahodil...keby som necela byt s tebou ako si si to myslel nevolala by som ta vsade zo sebou,nemyslela tolko na teba,neprezvanala nepisala proste nic..uz len to ze som sa ospravedlnila dokazuje ze mi natom zalezi ale nesmie len mne ale aj tebe..necem aby si pisal taketo smutne blogy...za posledne 2 mesiace som sa budila s usmevom len koli tebe..aj ked dnes som toho vela nenaspala aj tak som toho vela napremyslala...bolo divne ze uz ma ani neprezvonis..ale sam si to takto cel..tak nech je po tvojom dufam ze to bude ako predtym..velmi ta mam rada a zalezi m na tebe to sa nikdy nezmeni!!!!!!!
Napíš svoj komentár