Môj život sa zmenil. Pripadám si ako mesiac na oblohe. Som osamelý. Má mnoho hviezdičiek, ale sú ďaleko od neho. Ty si jedna z mnohých hviezd, ktorá je síce najbližšie, ale pritom je tak ďaleko. Chvíle strávené s tebou sú ako nočný svit mesiaca - svieti nám, je to naša jediná nádej, ale pritom je abstraktná. Túžim po láske ako ruža po kvitnutí, túžim po nehe a dôvere ako mesiac po hviezdach.

Zaspávam smutný, prebúdzam sa opäť so slzami v očiach. A to len preto, pretože ty nie si ta pravá. Vzlykám, utieram si slzy. Plačem. Spánok prerušil prebudenie zo sna, ktorý snívam noc čo noc. Snívam o šťastí. Avšak šťastie je pre mňa len sen, ktorý ma každé ráno budí. Prebúdza slzu, ktorá mi tečie po líci a upadá do beznádeje pri dopade na suchý vankúš.

Náš vzťah je sťa slza, ktorá začína svoju dlhú púť na tvári a končí vo vzduchu. Nevidno ju, ale žije s nami. Pri pohľade na svoj uplakaný vankúš padá ďalšia a ďalšia slza. Je ich mnoho. Nedokážu sa zastaviť. Smútok je to jediné, čo mi drží môj umelý úsmev na tvári. Nie som šťastný, práve naopak. Sklamanie je môj prvý krok v každom dni. Čakám nádej, no som veľmi opatrný. Moja opatrnosť dnešným dňom vyhasla a začínam premýšľať nad budúcnosťou. Budúcnosť, ktorá je niekde napísaná, avšak neviem, ako ju odhaliť. Si ty tá pravá, alebo si len ďalšia hviezda, ktorú som našiel na oblohe?

 Blog
Komentuj
 fotka
drbna  30. 5. 2007 23:33
bude húř ...ale nie, prepáč...
 fotka
mayo  30. 5. 2007 23:35
Ver mi, ze si na tom este dobre...
 fotka
rami12  31. 5. 2007 07:12
na poslednu otazku v blogu ti odpovie len cas a mozno napovie srdce
 fotka
tomino  31. 5. 2007 07:19
Srdce mi napovie možno niečo, čo čas úplne vylučuje.. A toho sa bojím..
 fotka
joanna88  31. 5. 2007 15:18
vzdy ked napises nieco taketo smutne tak sa mam chut hodit pod vlak...nepriamo mi vycitas ze ti len ublizujem(asi)..chvile stebou su krasne...ked prave niesi "divny"..ale inak som vdacna za kazdu chvilocku s tebou mam ta veeeeeeelmi rada cmuk zlatinko...
 fotka
jamajka89  1. 6. 2007 20:50
....hmmm... "divny"... a posielam BIG pozdrav od K211...
 fotka
tomino  4. 6. 2007 18:37
kikuskaaaaaaaaa... no aj ja ju pozdravujeeeem.. a ze dakujem..
Napíš svoj komentár