takze vopred chcem nejakych buducich (cipko) citatelov upozornit na ten fakt ze tento blog nieje o srani na hajzli ok ?

Kazdy clovek ma svoj zachodovy ritual. Ide o to ze moj Zachodvy Ritual spociva v jednej veci ktoru rad stereotypne opakujem dookola. Vzdy si pri beznych cinnostiach v domacnosti vyberiem namatkovo nejaky casopis. Vetsinou je to nejaky bulvar z titulkou Tribulu, Bruchalu, mojho oblubenca Drbleho šmajdu pseudorockera alebo pohybovo zdatnej tanecnicky Evicky Mazikovej. Polozim si ho na lachko dostupne miesto a cakam. Nevyberam si knihy pretoze nechcem mat posrany zazitok z pribehu. Ked pride chvila z velkym CH z napatim zdrapim casak letim na moj royalny zachod kde si pohodlne vykvasim a pustim sa do komentovania a pohorsovania sa nad tymy srackami co tam pisu.

Takze jednou sem si takhle odlozil Evu podla mojho osobneho nazoru najlepsi zensky casopis na svete !!! Najvac sa my pacia clanky ktore prestanu bavit uz v polke nadpisu. A hlavne ho za ziadnich okolnosti nepisu tucne kysne za kompom ktore si myslia ake su prechytrale. Ich oborom su totizto chlapske duse v ktorych sa dokonale vyznaju. Kazda prisla ku daru citania muzskych myslienok tym ze im trcol fen do vane.

Ale k veci. Otvoril som ten casak niekde v strede to je jedno, ze si nieco precitnem kym sa ... no a do oci my padla velmi putava dvojstranka : Aku najblaznivejsiu vec ste spravili pre svoju lasku aby ste jej dokazali co pre vas znamena. Bolo tam kopu storiek z ktorych som vybral prve tri oznacene ako najromantickejsie situacie ktore spravila zena pre chlapa. Urcite su vsetky v redakcii na seba hrde. Kiez by som mal jednu z nich ( vies ze iba teba ).

number one.
vstavala som dva razy o piatej rano kvoli nemu bo ma chcel vziat na ryby.
Co v preklade znamena mam ho uplne v pici ale aby nepovedal ze som krava tak snim pojdem. Ajtak zase hovno chyti. Isla som dva razy ale treti krat ma do tej zimy nevitahne. Ja pivo nosit nebudem to si moze aj sam. Hňup.

number two.
Dost casto sa my zda, ze tym najblaznivejsim dokazom je uz len to ,ze sa da zamilovat do tak odlisneho zivocisneho druhu akym je chlap.
Krasne povedane krasne. Ale inak to v preklade znamena som lesba. Zijem stym debilom len preto aby my rodicia a znamy nerobili zle.

number three.
Raz sme boli na dovolenke z mojim muzom. Ma prehovoril aby sme isli na tobogan a mne byva z toboganov strasne zle ale tak sla som len kvoli nemu.
Tak tu som rozmyslal asi 20 minut co napisem ale nenapadlo ma nic. Fakt nic. Snad iba to, ze ja mam rad tobogany. Musi ho mat riadne rada ked snim isla na ten tobogan a najprv sa jej nechcelo.

Takychto pribehov je tam asi tisic ale nechapem co maju spolocne z blaznovstvom alebo romantikou. Celi casopis je o tom co by mali robit muzi zenam aby boli stastne, stazuju sa aky sme zly nedobry.
Ako im ublizujeme. Ale ja slubujem ze taky nebudem. Ak proste niekto kvoli mne vstane rano o piatej a pojde so mnou dvakrat na ryby tak ja ju zavolam do pariza na tyzden a zasipen ju ruzamy.

peace and love...

 Blog
Komentuj
 fotka
mixelle  6. 6. 2011 08:26
umrela som



Musí ho mat riadne rada,ked s ním išla na ten tobogan a najprv sa jej nechcelo
 fotka
frxxx  6. 6. 2011 11:40
hahaha ... chudak muz dufal ze si aspon an rybach od nej oddychne a ona sa tam za nim trepala a este urcite aj bola ofucana a podrazdena tam cely cas ze to robi kvoli nemu a on si to nevazi
 fotka
anzu  6. 6. 2011 12:53
"Ale ja slubujem ze taky nebudem. Ak proste niekto kvoli mne vstane rano o piatej a pojde so mnou dvakrat na ryby tak ja ju zavolam do pariza na tyzden a zasipen ju ruzamy." Pochopil si to, vidíš, nie si až taký stratený prípad
 fotka
najivna  6. 6. 2011 13:07
 fotka
littledolly  6. 6. 2011 15:22
vidíš, nie su všetci len cipko-citatelia
 fotka
tojesicepravda  6. 6. 2011 15:40
ale tak na cipko citatelovi my najviac zalezi...vravis ze zajtra o 5 ides ku mne ?
 fotka
littledolly  6. 6. 2011 17:05
hej,prečítam si Evu
Napíš svoj komentár