Nespim uz asi piaty den je to strasny pocit. Netusim z akeho dovodu. Nikdy pred tym som nemal problem zaspat aj pri hrajucom repraku. Unava my zatvara oci ale maximalne dovtedy kym si uvedomim ,ze som uz zese vzhuru. Budim sa na kadejake hluposti ako napriklad zadrel som nechtom na nohe o perinu hrôza !
Zacal som premyslat hmm aky dlhy moze byt ten necht, kedy som si naposledy strihal necht, ako vyzera necht ked ma dva tyzdne ked ma mesiac ked ma rok, v tejto izbe je teplo, idem otvorit okno alebo nejdem ? Ano nakoniec som sa postavil otvoril okno skonstatoval ze vonku je rovnako horuco ako dnu par krat sa nadichol a zavrel okno. Vypol svetlo a lahol si znova do postele. Pri zakryvani som samozrejme zase potiahol NECHTOM po perine. Kriste na nebi neznasam ten pocit. Rovnaky zvuk ako ked kovovym priborom zaskripete o seba. No co uz postavil som sa zapol svetlo ocekoval nohy a z pohorsenim som zistil ze pricinou toho monstrozneho zvuku je jeden zlobivi nechtik ( nazval som ho necht - Kurva ! ).
"No co stebou ty kurva ?!" povedal som si. To musim teraz kvoli tebe zbuntosit celi dom. Vydal som sa o jednej rano hladat noznicky. Prisaham celi dom som schodil nenasiel som. Nervozny z neuspechu a plny zlosti ,ze uz my asi nieje sudene spat zacal som stupat po schodoch. Nadaval som v duchu a nedaval pozor na schodiky a zrazu trt a o posledny schod som si tresol malicek bolest jak svina co budem klamat. Dalej ak si viete predstavit som nadaval a krical ale nevidal som ani hlaska aby som nikoho nezobudil. Vsetko potíšku. Teraz uz aj zo slzou na oku a bobom na nohe dostal som sa do izby. Ako inak noznicky na stole. Bohovo. Zdrapim noznice ze idem tu Kurvu odstrihnut pozriem a on sa ti normalne odlomil pri naraze. To snad nie. Toto je zivot.

Rezignujem a v tazkej depresii si pomalicky liham spat do pestele.
Aspon ten pocit zadostucinenia kebyze mam. Nie ani necht som neskosil aj teplo my je a este ma boli aj noha super skore za tuto noc.

Posteľ.
Ach moja postel je jednoducho genialna je velka, mekucka mam obliecky z modrymi oblacikmy ( nemam ich rad chcel som zo spideym ale nejaky 10 rocny Zmrd my posledny kus ukradol v obchode spred nosa ) no jednoducho kralovske pospaničko. Zatvaram oci. Zaspavam.

 Blog
Komentuj
 fotka
mixelle  13. 6. 2011 08:42
zlatko, v utorokm sa vybuvaš královsky
 fotka
fxx  13. 6. 2011 14:00
 fotka
adrianne  13. 6. 2011 14:46
Toto mi niečo hovorí, ale nie je to kvôli nechtu "kurva".
 fotka
tojesicepravda  13. 6. 2011 16:34
???
 fotka
soolvieza  15. 6. 2011 18:37


ale neodpustím si, že sa nauč gramatiku, prosím ťa

prepáč, ja som strašne závislá na tomto
 fotka
tojesicepravda  15. 6. 2011 22:00
som rad ze viem pismenka rozoznat
Napíš svoj komentár