Viem že raz to príde, viem že raz príde do Tvojho života iná, tá ktorá zaujme moje miesto.. Bojím sa toho. Viem, že som to skončila ja a viem že by som sa k Tebe nevrátila.. Ale kým nie som vyliečená z lásky k Tebe, predstava nového vzťahu v Tvojom živote ma bolí. Nie že by som nechcela aby si bol šťastný, to samozrejme chcem.. Len, neviem..

Budeš aj na ňu sa dívať tak ako si sa díval na mňa? Budeš aj ju tak bozkávať a objímať? Budeš ju po zobudení hladkať po vlasoch a budeš sa aj jej dotýkať v každej možnej chvíli čo na ňu dosiahneš? Budeš aj jej variť a čakať na jej reakciu upreným pohľadom? Budeš aj ju brávať medzi svojich kamarátov a nepustíš ju, keď ich nebude poznať, aby sa necítila mimo? Budeš aj ju brať ako samozrejmosť, ako svoju súčasť a tak ju aj každému predstavovať? Budeš s ňou chcieť byť stále? Budeš ju brávať k sebe na víkendy, smiať sa na hlúpostiach, plakať s ňou, hádať sa, milovať sa s ňou? Budeš ju dokonca brať na moju milovanú viničku? Budeš tam s ňou chodiť každú voľnú chvíľu a tráviť tam celé víkendy či predĺžené víkendy debatením v posteli, maximálne potom pri kartách alebo kockách? Budeš ju milovať tak, ako si miloval mňa, alebo ešte viac?

Na všetky otázky poznám odpoveď.. Budeš. A dokým sa s tým nezmierim, tak s Tebou nemôžem byť kamarátka, nemôžem riskovať že jedného dňa prídeš a ako kamarátke sa mi budeš chcieť zveriť s tým, akú ženu si spoznal.. Si môj najlepší priateľ, vyše dva roky ním si a nechcem o Teba prísť, ale nemôžem žiť takto a radšej budem riskovať že o Teba prídem úplne, ak Ťa nebude baviť čakať, ako trápiť sama seba. Takže, ži šťastne, aj ja budem a možno jedného dňa osud naše cesty opäť spojí..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár