...Všetko najlepšie.

Dnes je ten deň, keď si 22 mesiacov so svojím priateľom. Čarovné dve dvojky, ešte dva mesiace do dvoch rokov, vy ste dvaja, všetko v živote má svoj pár, dve ruky, nohy, dvaja sú životní partneri, tvojím snom je mať dvojičky, dvaja sú aj rodičia, aj tvoji aj jeho, mali ste dvoch psov (aj keď iba kratučko), mali ste dve autá (aj to v podstate len on), máte dve miesta na bývanie, na trávenie víkendov..

Nejak vám všetko chodí v páre, že? Aj šťastie s nešťastím chodia v páre. A obaja u vás prebývajú už asi dlho.. Vždy si to mala tak, že pred "výmesačím" ste sa pohádali, vždy si bola z toho taká o ničom, vždy sa proste niečo stalo..

A tento dôležitý mesiac? Včera si celá naradostená utekala k nemu, uvarila si mu mini večeru, kukli ste si film, dali fľašu vínka a bolo vám fajn.. Až zrazu znovu otvoril dvere a pozval do miestnosti tieň, ktorý doniesol napätie a podráždenosť. Šla si domov a čakala.. Čakala na niečo čo neprišlo a niekde vnútri si aj cítila že to nepríde a zas a znovu to bude len v tebe.

Tak aj bolo.. Dnes, v deň, kedy ste spolu 22 mesiacov, 95 týždňov a 669 dní si si povedala, že sa nebudeš snažiť donekonečna. V noci si si vypla od zlosti telefón a keď si sa ukľudnila, čakala si či vôbec si to všimne.. Či vôbec sa bude snažiť ti napísať, prezvoniť, zavolať. Bohužiaľ, asi sa na to pridobre bavil. A okolo obeda, keď vstal, ste neurobili nič iné, len ste sa pohádali. Zase raz..

Tak všetko najlepšie.. prajem sama sebe a dvojka pri mne ostáva.. Mám dve oči pre plač..

 Blog
Komentuj
 fotka
littledolly  31. 5. 2011 10:45
to je riadny blog! čo spravil?
Napíš svoj komentár