Každy z nás pozná chyby a každy z nás zažil niečo čo neskôr buď ľutoval alebo sa z toho poučil no nie všetko čo ľudia nazývajú chybou musi byť aj chyba.

Chyba v škole môže znamenať nevedomosť teda nevedieť nejake učivo alebo pri skušani nevedieť odpovedať na otázky, jednoducho chyby sa hodnotia známkami na stupnici od 1 po 5, školy učia ľudí že chyby sú zlé a za chyby v škole človek neskôr zaplatí tým čo bude v živote robiť teda malo by to nejak ovplivniť to nejako jeho budúcnosť..

Može to byť pravda ale nie tak úplne, je zaujímavé, že najúspešnejší ľudia ako Mark Zuckerberg ( zakladatel facebooku) Steve Jobs a iní ľudia, nedokončili buď ani školu alebo sa ňou nejak netrápili našli si jednoducho svoju cestu a v nej uspeli, nie každemu sice vyjde v živote ale určite aj oni sa poučili zo svojich chýb a dosiahli niečo..

Chcem tým povedať, že chyby v živote je to najlepšie čo môže byť, dá sa z nich poučiť alebo ísť ďalej a niečo nové sa naučiť.

Bohužiaľ v škole to tak nefunguje, jednotkári sú väčšinou tí "bezchybní" a najviac uznavaní učiteľmi, no majú strach riskovať vedia veľa veci čo sa týka školy, je to pekne nikto im to neberie no tí ktorí sa snažia niečo dosiahnúť, školou sa určite neriadia nedovoľujú aby im ukázala ich smer v živote vytvoria si vlastný smer a chyby im ukazujú niečo nové v živote, no v škole chyby sa snažia im ukazať čo by mali vedieť bezohlaďu na to čo a koľko sa snažia robiť niečo správne poza školu.

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  27. 10. 2017 21:04
Zatiaľ na niečo podobné ešte musíš dozrieť. uvaha celkom dobrá. musiš vychádzať aj z niekoľkých faktov. aké bolo finančné zázemie, a aké bolo ekonomicky silné prostredie v ktorom sa pohybovali, aká bola kúpna sila a dopyt po produktoch, ktorý proste vystihli. vieš pozri si takého S.Jobsa. zaožil firmu, ktorá patri medzi najlepšie na svete. i phone je jednoznačne to najlepšie, a ťažko ho ktosi prekoná. azda postupom času, ako pojdu technologie dopredu možno. zatiaľ sa konkurent naozaj nenašiel. Lenže treba si uvedomiť, ekonomickú stabilitu, a zohľadniť všetky fakty. je pravdepodobné, že ak by si bol na takejto urovni a vymyslel nejaké zariadenie, kvalitnejšie ako produkty apple, isto by si zbohatol. to dopohody. čo sa týka školy. pozri. po škole zistíš kde je tvoja brázda. je rozdiel pracovať kdesi za minimálnu, je rozdiel pracovať za tisíc eur, za ť tisic, alebo za 10 tisic eur. kde je strop.... ten neexistuje. odpoved na tvoj blog je azda to, že máme každý jeden svoje osobitosti, ktoré ťa charakterizujú. napriek tvojim vedomostiam nemusíš byť úspešný.... celkom iste sa môže stať že budeš nešťastný, a nebude sa ti dariť, a budeš len prežívať, budeš robiť podradné veci. nie každý sa dokáže s takouto situáciou vyrovnať. všetko je vec pohľadu....
 fotka
thesamec  28. 10. 2017 09:18
@vreskot000 v niečom maš pravdu no nieje všetko len o napade, o mna sa ty neboj ja viem co robit a ako sa zachovat v niektorych situaciach #peace
 fotka
vymyslinick  28. 10. 2017 09:55
máš fpiči školu
ja som mala jednotky základka
jednotky gympeľ, moc som sa
neučila a niektorí profáci ma neznášali,
a aj by mi dali horšiu známku, ale
nedovolili si, bola som príliš veľká
hviezda na škole a vyhrávala súťaže,
tak boli zesratí, iba mi sem tam robili
"zle" na školských súťažiach, na výške som
mala najvyššie štipko, ale posledný rok som
na školu už absolútne jebala, takže som si
chodila na študijné po prachy raz za mesiac,
provokatívne som nemala ani účet, mám fpiči
SK banky zLOLdejské poplatkové a nakoniec
som odtiaľ aj tak odišla, nemám titul, ale mám
VŠETKO, naprosto všetko, čo som kedy chcela
a chcem, A to bola tá škola nie nejaká pičovina
v Hornej Dolnej, ale ťažký odbor na kvalitnej
univerzite. Jebac, nepotrebujem!
 fotka
thesamec  28. 10. 2017 12:49
@vymyslinick nerozumiem ti
 fotka
vymyslinick  28. 10. 2017 13:14
@thesamec
No vidíš, a FB chceš ...
Prečítaj viackrát, možno porozumieš ...
 fotka
thesamec  28. 10. 2017 14:04
@vymyslinick chapem to tak ze skola ti nic nedala
 fotka
vymyslinick  28. 10. 2017 14:24
Tak to zasa nie, možno čo sa týka učiva a až
na pár pedagógov aj vyučujúcich, ale zasa mi
dala to najcennejšie v mojom živote, ... kopec
nových kontaktov na super ľudí, známych,
priateľov, firmy, podniky, najzaujímavejšie miesta,
aké si len vieš predstaviť, na ktoré sa s obľubou
vraciam, a je to vďaka môjmu pobytu na VŠ,
takže plná spokojnosť ...
 fotka
thesamec  28. 10. 2017 15:18
@vymyslinick hmm pekne
 fotka
vreskot000  29. 10. 2017 20:24
@vymyslinick tak si šikovná potom
10 
 fotka
vymyslinick  29. 10. 2017 20:32
@vreskot000
Jój, to ja od narodenia, hneď, ako som
prišla na tento svet mi bolo jasné, že
som predurčená k veľkým veciam.
Napr. písať veľké písmená na začiatok vety
alebo mať doma notebook, ktorý má
na klávesnici veľké písmená a nie malé.
A ešte si rada kupujem veľký jogurt miesto
dvoch malých, vieš, nemusím toľko veľa
otvárať, stačí raz!
11 
 fotka
vreskot000  29. 10. 2017 20:37
ach... super
12 
 fotka
vreskot000  3. 12. 2017 22:55
Este k tomu posledmemu odstavcu a celkovo blogu. Vies. Je chyba ked sa pozeram na kvantitu a kvalitu.... To rozoberat nebudem, ale nepozera sa na praktické vyuzitie. Mne sa například stalo ze na vysokej, studoval som teologiu.a na dejinách filozofie v letnom semestri som si vytiahol otázku existencionalizmus, gilson vs Sartre. Profesor mi nedal přejst.ako vies. Studium teologie je po medicíně a prave najtazsie studium, ale to nechcem rozoberat. Jedna sa o to, ze nie každý chce riskovat a boji sa a preto radsej IDE na istotu. A v škole to nefunguje nie preto, lebo to nie je reálné ale přeto ze tam sa při velmi teoretizuje a spekuluje. Chcelo by to aj celkovo nejaku reformu skolstva podla mna....
Napíš svoj komentár