Asi dva dni po poslednom blogu mi zavolal lekár so slovami: " nemám pre vás dobré správy". Možno ste to počuli vo filmoch, možno len v tých horších a možno sa vám to zdá prehnané. Ale bolí to vážne dosť. Naučila som sa žiť vo svojom tele, začínala ho ľúbit, starať sa o neho, byť s ním kamoška. Už viem, kedy si ktorú tabletku dať, už viem, za kým ísť, ked je zle, už viem, čorobiť, ked je najhošie a viem, ako najhoršiemu predchádzať. Ale teraz to je zrazu ešte horšie, len tak, lebo som si zvykla..

Zajtra odídu dvaja chlapi môjho života na prázdniny a uvidím ich koncom augusta. Moja mama mala pravdu, môj One and only má pravdu. Je pre mňa priam nočnou morou dať niekomu priestor byť mi blízky. Ale ja týchto dvoch chlapov milujem. Lebo ked mi vtedy doktor zavolal, za jedným z nich som utrkala, on otvoril dvere a nepotrebovAl rozprávať. On si určite neuvedomuje, aký úžasný je. Ah, dúfam, že ak raz bude mať priateľku, bude to najúžasnejšia žena na tejto planéte.

A dnes. dnes mi jeden z chlapov môjho života spravil krásny deň.  dnes aj spravil skúšku, tak sme tešiví, lebo on je úžasný. A ja som sa cítila znova ako vtedy, ked môj svet nemal také trpké príchute. neviem, koľko je hodín, stretnem ho, on mi povie, že ho mám počkať, poto ideme do knižnice a potom súhlasím, že aj ja sa dnes najem a ideme na najepší obed na svete. A potom mi sľúbi najlepšiu kávu v meste a tak sedíme v priestore, ktorý opäť patrí dnom, kedy ma naučil, že môj živott je úžasný, že homám, doriti, , ved ja vdaka tomuto chlapovi milujem svoj život. Sedím, počúvam, čo rozpráva, on počúva, čo hovorím ja . Vzduch je teplý, sladký ažijem z neho. Moje smútky neexistujú a dni mojej budúcnosti sú ružové.

Znie to ako klišé, ale nič na svete si neprajem viac ako to, aby túto náladu, aby tento úsmev, aby tento deň mal navždy, lebo si ho zaslúži. Lebo šťastie patrí do jeho srdca.

Včera sa môj one and only stal v mojom srdci mojím. Ah, ved moje srdce je plné lásky a plnosť lásky i odovzdáva. Ked to má byť takto, nech to tak je, ked ma telo bolí a duša teší, nech je teda tak. Nech je vzduch škoricový.


Nechať sa milovať je ťažké, ale moja žena dnes povedala, že milovať znamená dať šancu tomu, že raz plne, úplne, bbez podmienky uverím. Nech mi Boh dá silu , aby som svoje doterajšie strachy a smútky prehodila na tú stranu, na ktorú patria.


Sľubujem ti Birdz a sľubujem sebe, že budem prijímať každú jednu bolesť s vedomím, že moje srce miluje a je milované, sľubujem ti a sľubujemsebe, že láska v mojom živote bude ako kruh a nebudem ju len prijímať, sľubujem ti a sľubujem sebe a sľubujem svojmu one and only, že ked dovolí môjmu ustráchannému srdcu naučiť sa deliť sa o lásku, budem svietiť do jeho dní a darujem sa mu celá bez nároku na vrátenie.


Majte pekný deň













 Blog
Komentuj
 fotka
chestnut  23. 6. 2016 17:46
jezis mne sa chce plakat vzdy ked citam tvoje blogy... si uzasna
 fotka
johnysheek  24. 6. 2016 07:40
@chestnut asi tak.. sánka po zem.. wau..
 fotka
kalkulon  24. 6. 2016 11:31
one and only alebo muz zivota?
 fotka
tanickina  24. 6. 2016 11:43
@kalkulon dve rôzne veci
 fotka
kalkulon  24. 6. 2016 13:03
A co si o sebe myslia ?
 fotka
antifunebracka  24. 6. 2016 15:55
A čo pre teba znamenajú tie neveľmi dobré správy?
Napíš svoj komentár