Práve som pochopila, že táto cesta mi niečo určite dáva. Zajtra mám poslednú skúšku. Dnes som bola na onkológií, rozrávala sa s pacientmi, pacientkmi a opätovali mi môj úsmev. Nie vždy sa mi to podarí a často aj ja odchádzam smutnná a viem, že to od nich vôbec nemôžem čakať Lebo mňa rozhádže zlá otázka na skúške, zlý skúšajúci a oni sú ľudia, ktorí nevedeia, či sa ráno zobudia, ich dni sú tmavé a plné bolesti a predsa, predsa sa na mňa usmejú. Budú mi držať palce na skúške, dokonca sa jedna pani spýtala, o koľkej presne.

Moja mama mi pred chvíľou povedala, že medicína nie je povolanie, ale poslanie. Život je poslanie, tak ho vnímam a ďakujem Bohu, že je so mnou. že ma sprevádza, že mi ukazuje cestu.

Vieš birdz, hnevala som sa a cítila neprávo a krivdu, ale dnes som pochopila, že veci, ktoré sa dejú, dejú sa preto, lebo majú význam, A to sa ukáže dnes,zajtra, niekedy potom alebo v živote, ktorý sa tohto sveta netýka. Je to ťažké a nie vždy si dokážem povedať, že SOM VĎAČNÁ, ale  snažím sa zo všetkých síl byť človekom, ktorý ´dakuje a vníma.

Vybrali ma na post výživového poradcu a boli nadšení, že človek z oblasti medicíny sa tomu chce venovať. A volali mi aj z druhej práce, že by ma chceli v pondelok vidieť.

žena a muž môjho života dnes spravili skúšku z patfyzy. A další muž môjho života ju spraví zajtra.

Možno sa vám zdá zvláštne, že zrazu tak veľmi môj život ovplyvňuje viera. Mne nie. Lebo je to pre mňa prirodzené, hoci tiež neviem ako. Pomáha mi, vedie ma, radí mi a ja milujem.  Zcelého srdca, neobmedzene, verne a stále.

Život je poslanie. Život je láska.

Vieš čo, Birdz? Keby si si našiel čas, tak mysli na moju ustráchanú dušičku, ktorámá zajtra skúšku z chirurgie a na tých, ktorých stojí úsmev oveľa viac síl ako mňa a predsa hona tvárach majú.

Maj pekný večer







 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  15. 6. 2016 22:23
dievca.. who are you.. where have you been hiding..

 fotka
dumbledore  15. 6. 2016 23:09
Chiru dáš neboj a aj na štátniciach.
 fotka
chanteuse  15. 6. 2016 23:12
do bodky opisane moje pocity...dakujem ti a drz sa zajtra.
 fotka
diehard  16. 6. 2016 08:07
Si skvela a keby si cokolvek kedykolvek potrebovala, nemusis sa bat mi napisat .. rad pomozem ked viem ..
 fotka
tanickina  16. 6. 2016 09:46
Spravilaaaa
 fotka
antifunebracka  16. 6. 2016 16:20
Dnes som počul veľmi zaujímavé porekadlo: "všetko zlé je na niečo dobré". Myslím, že je na ňom kus pravdy.
 fotka
bebekex  16. 6. 2016 20:04
Si krasny clovek
 fotka
pijemzelenycaj  17. 6. 2016 06:34
Napíš svoj komentár