Udalosť 1

Už som sa niekoľko dní tešila výbornému zlepšeniu zdravotného stavu. Z tohovšetkého som mala už len prerušovaný spánok a búšenie srdca. Ked sa pol roka budíte s tým, ako hrozne sa cítite, tak potom takéto maličkosti vás nevedia vyviesť z miery. 

Za ten čas som si nekompromisne nastolila režim športovania, spánku, pitia, jedenia. Rovanké časy, dávky, harmonogram, jednoducho som sa naučila nič si neodpustiť a milovať svoje telo. Z mojich alergií sa stala príležitosť priniesť do života inovácie. Keď som po 3 mesiacoch zistila, že som bola liečená na zlú diagnózu, už ma to neprekvapilo, lensom sa potešila, že už bude dobre.

A fakt bolo, hoci moje telo proti mne bojuje a vytvára si protilátky proti sebe samému a nikto tomu nevie zabrániť. iba telo, keby si náhodou opoätovne rozhodlo prehodnotiť svoje postoje.Šlo to ale relatívne stabilizovane.

Ešte pred týždňom bolo všetko fajn a potom už nie. Situácia, ktorá sa zdala pod kontrolou, pod ňou nie je. Lenže ja už sa nebudem vzdávať ani na chvíľku, len sa ešte dnes trošku poľutujem , ale svoj harmonogram som ani dnes nenarušila




Udalosť 2

Bola som v kine so svojím One and only a bol taký hrozne krásny, že som sa , úplne naozaj, nevedela prestať dívať. Ja som hrozne do neho.




Udalosť 3

Začala som si písať zoznam vecí, za ktoré ďakujem




Udalosti 4 a iné

Neznámi ľudia mi začali opätovať úsmev




Miracles happen every day.






 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár