Po udalostiach, ktoré mi prišli nespravodlivé, keď som  nevedela pochopi´t, prečo sa dejú mne, prichádzam na toto

Vtedy, keď sa ja trápim, lebo spolužiačka mala šťastie a mňa skúšal niekto tri hodiny, nechal ma potiť krv a až potom ma, s nie tak dobrým výsledkom poslal preč, tak tá spolužiačka príde domov a mama ju neobjíme, priateľ nevezme na večeru, lebo sa s ňou vlastne ani nestretne.

Vtedy, keĎ sa ja trápim, že moje srdiečko má nejaké- tie drobne chybičky a Ľudia v obchodoch sú zdraví, tak dieťa presne týchto istých ĺudí má ochorenie, ktoré sa nedá liečiŤ , a oni sa usmievajú, lebo sa naučili, že s ním možu trávi´t čas a nesmierne si to cenia.

 keď pri mne na tráve v parku sedí pár, ktorý sa drží za ruku a rozpráva si príbeh, chystá, kam pojdu na výlety a ja som tam sama a rozmýšĺam nad tým, ako by bolo fajn držať sa s iekým na ruku, je ten istý pár, ktorý si prešiel rokom trápenia, rozchádzania, odlúčenia, hladaním cesty k sebe a až teraz, terz sú tu, štastní a svoji.

Každý má svoje bole, trápenia, starosti a všetkých slzy na tvári pália. Teraz alebo potom, včera,dnes alebo zajtra. V marci či decembri. Počas skúškového, po ňom, vtedy, keď sme zdraví alebo nie. Trápenia prídu, lebo život je rovnováha.

 Blog
Komentuj
 fotka
miro777  6. 6. 2016 19:01
Veľmi vyzretý blog, veľký palec hore !
 fotka
pravnik  6. 6. 2016 20:18
akože načo tam máš toľko chýb, stačí to raz po sebe prečítať... čo sa týka súdov...človek niečo posudzuje skoro celý deň - výrobky v obchode, žobráka na ulici, brata ktorý má nahlas hudbu.... ide o to, aby sme naše závery vychádzali aspoň z akých takých znalostí a nerobili sme vážne závery na základe povrchných informácii
 fotka
tanickina  6. 6. 2016 20:24
@pravnik ja som ale týmto blogom nechcela poučovať, ak si chcel poučovať ty komentárom, tak to si tiež na zlej adrese
 fotka
lenuli  6. 6. 2016 21:13
ja som snad este necitala nieco od teba, s cim by som sa nestotoznovala

pekne pekne
 fotka
pravnik  6. 6. 2016 21:43
ja som ti povedal svoj názor, je na tebe čo si z neho zoberieš... ak si zoberieš ponaučenie, budem len rád...
 fotka
morningcoffe  6. 6. 2016 21:50
Je ale rovnováha?
Napíš svoj komentár