Nie som dobrá vo vzťahoch, to už mi je jasné. Mám pocit, že nie je mojou povinnosťou vedieť, čo môj One&Only robil celý čas, kým smesa nevideli, no chcem, aby ma objímal vždy.Keď sa zobudím , slnko mi svieti do tváre , keď pijem kávu. Vtedy, keď je večer a jachcem pozerať do jeho pohára vína oproti mne a uvedomovať si,že som najšťastnejšia na planéte.

Neviem kráčať, ked  sa držím za ruku, ale chcem sa naučiť držať za ruku, nečervenať sa pri tom a necítiť sa nekomfortne. Pozdraviť sa bozkom a pohladiť po tvári. 

Môj život bol chaos, moje vzťahy boli chaos, ja som bola chaos. Žila príbehy, ktoré ubližovali iným a mňa týrali, ale teraz chcem, aby to najčistejšie, čo v sebe mám, láska, bola tým, čo riadi moje dni.

Romantické filmy pozerám len sama a plačem pri nich od 15-tej minúty, no včera som chcela pozerať film s ním a držať ho za ruku a smokliť mu na ramene. Lebo je to pekné, lebo v tej chvíli nič nebolo prirodzenejšie, lebo ja viem, že to vysmiaty chlap, čo sa smeje pekným ženám a ignoruje tým, ktoré ho milujú, ma má rád. Má ma rád. Má rád mňa a mohol mať rád ktorúkoľvek inú.Tie pery, na ktoré pohľad je rozprávka, bozkávajú mňa.

Moja viera ma naučila čakať, byť trpezlivá, vnímať a počúvať.A Boh mi za to všetko dal jednu lásku tu na zemi. Takú, ktorá sa rozlieva v srdci a hreje a objíma a napĺňa. Nech mi teda dá aj schopnosť byť aspoň sčasti tak úžasnou, ako si láska zasluhuje. Nech ma vedie, nech mi radí, nech ma riadi, len nech so mnou ostane. On a láska. 

Je to prvý raz,čo sa bojím, že človek, ktorý je vedľa mňa, vedľa mňa už zajtra nebude. prvý raz, čo si cením každú jednu minútu a každý pohľad do tých očí, ktorých výraz, ked sa smejú, sa prilepil na moje viečka. Ved ja vlastne neviem, ako sa s tým narába, čo mám robiť, aby som sa celý čas nebála, že zajtra už sa nenadýchnem tej úžasnej vone. Chcem sa báť a spravímmaj nemožnépreto, aby som vyrobila dvojnásobok šťastia, ktoré dostávam.

dúfam, že moje srdce za mňa rozpráva dosť nahlas

dúfam, že nevedieť, kedy sa môže dať pusu na líce a pohladiť tvár, nie je chyba

dúfam, že to, čo zo mňa vymazali predchádzajúce vzťahy, sa vráti ako priestor ľúbiť

dúfam, že ked teraz zatvorím oči a potom ich otvorím, stále tu budeš

a dúfam, že ti tvoja nekonečná trpezlivosť ostane, lebo ja ju chcem skúšať ešte 4346890864678900987664225hodín




 






 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  20. 7. 2016 16:22
Nepotrebuješ Boha na to, aby si bola úžasná
Napíš svoj komentár