Je to už viac ako rok, čo nie sme spolu a ja som to zistila dnes, ked som cestovala vlakom a pozerala si staré fotky. Bolo to fakt zlé. Zvláštne, že som  však tri dni len plakala a potom som, neviem odkiaľ, dostala silu neľutovať sa, učiť sa na skúšky, odsťahovať sa a opustiť Stellu, lebo ty si opustil mňa.

Dodnes tvrdíš, že to nebolo tvoje rozhodnutie, že to bolo niečo, čo vyplynulo zo situácie, ale prd makový . Bolo. A ja som ti zaň v´dačná. Teraz to znie ako klišé, ako to, čo hovoria opustené ženy, ked sa s nimi niekto rozíde, ale ja som ti fakt v´dačná.

Za tie dva(viac? ja neviem) roky života s tebou. Naučila som sa rolu priateľky, partnerky,tej, čo sa stará o domácnosť, tej, čo na obed plánuje, čo bude na večeru. naučila som sa byť pokorná. Naučila som sa trpieť. Trpieť, že človek, ktorého milujem ma najčastejšie rozplače. Som presvedčená o tom, že som ťa milovala celým svojím srdcom a vlastne aj oveľa viac, ako to bolo možné. 

Milovala som ťa neobmedzene, bez otázok, bez podmienok, bez pochybností. Nechcela žiť život bez teba a aj v tých najabsurdnejších situáciách, vtedy, ked som mala odísť a neotočiť sa späť, ked som mala utekať a utrieť si slzy, vtedy, ked som si mala povedať, že už stačí, aj vtedy som ťa milovala a spravila všetko preto, aby som v tvojich očiach zasa videla tú lásku.

Lebo viem, že si ma miloval. Že si bol vĎačný za to, že ma máš, ja viem, že som bola tvojou princeznou. Len si svoje smútky pretavil na hnev voči mne.Svoje trápenia nabaľoval a potom vypustil nesprávnym smerom. že si tak veľmi chcel , no tak nesprávnym spôsobom. Lebo ja nezmením názory, ked na mňa niekto kričí. Nezačneš mi chýbať, ked ma strašíš, že odídeš. nebudem k tebe milšia, ked ma budeš urážať, nebudem okolo teba skákať, ked ma budeš odhnáňať. nebudem ťa rozmaznávať, ked ma budeš trápiť.

Bolelo to. Posledné týždne s tebou boleli ako doteraz nič. 

Prajem ti, aby sa tvoja láska už neoremieňala na hnev a krik.

prajem ti, aby si ľu´dom ukazoval to dobro, čo v sebe máš.

Prajem sebe, aby som už nikdy nedovolila, aby ma niekto trápil tak veľmi ako ty, aby ma niekto pripravil o posledné sily. prajem si, aby ma už dni neboleli tak ako tie, o ktoré si sa postaral ty.

Ďakujem ti za to, že si ma miloval a že si mi dal šancu milovať ťa a zároveň sa pozrieť dozadu a vedieť, že nič z toho, čo som pre teba spravila, neľutujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
riaaa  3. 6. 2016 02:09
ááh... ako sa v tom vidím
 fotka
antifunebracka  3. 6. 2016 15:39
Si fest empatická baba
 fotka
tanickina  3. 6. 2016 16:17
@antifunebracka myslím, že nič nechcem viac , ako byť empatická
Napíš svoj komentár