Posledné dva mesiace boli rýchlejšie ako život. Chápeš? Život sa nestal.Som(bola?) konštantne nahnevaná na to, že systém, v ktorom sa o rok chystám pracovať, je nie nefungjúci, ale absolútne, totálne, nechutne rozpadnutý. Že ma moja krajina musí od seba vyhnať, aby som sa mala dobre. Najokrídlenejšou frázou sa stala " O rok budete všetci svojimi chybami vraždiť ľudi" bez ohľadu na to, že keď niečo chceš vedieť, pošlú ťa do prdele. aNo, ano, všetci to tak mali a každý lekár vedel z praxe hovno, keď nastúpil na oddelenie, ale ja to tak nechcem a nechcem, aby to tK MALI  tí ďalší po mne a nebude ticho a nebudem zmierená a nebudem pasívna. Lebo sa hnevám.

Bolí ma moja rodina, ktorá pozostáva z pradeda a deda. Na to, že za posledné roky sa poriadne s nikým nerozprávam,že minimálne 4 roky nemám to plece, ktoré "budeš mať už navždy, lebo na to je rodina". Závidím všetkým. čo chodia domov. Všetkým, čo prochádzajú na sviatky a čaká ich obľúbené jedlo. Či všetkým, čo idú domov, lebo tam je rodina? To by mi stačilo. Moja mama si posrala život pre istotu dvakrát a viní za to všetkých okolo seba a je tým natoľko zničená, že zaujímať sa o život niekoho iného je asi štandard, ktorý si jej psychické sily nemôžu dovoliť. Môj tatko má už asi 5678. ženu a teda rodinu a no jeho fakt do rodiny nerátajme.Aj na to sa hnevám. Že o mňa sa nikto nebojí. že mi nikto v zlom čase a neopodstatnene nevolá. To vám závidím.

Som unavená a zničená, spím pár hodín denne a moje srdce , plaziac sa už z posledných síl, nevie, či nie je prineskoro meniť smer.

Hnevám sa, lebo môj celý svet je jedno usmiate chlapča v bielom tričku. A jeho svet je niečo úplne iné.

Som na tento prirýchly svet prisama.



 Denník
Komentuj
 fotka
mrspunk  1. 5. 2018 21:02
je hrozné, koľkí žijeme poslednou vetou a aj tak sme stále sami
 fotka
majmarad  1. 5. 2018 21:44
,,Čoho sa na nás dopustili druhí, stým sa už nejako vyrovnáme. Horšie je to s tým, čoho sme sa na sebe dopustili sami,,

(Francois La Rochefoucauld)
 fotka
lukaso121  2. 5. 2018 00:52
som chlapča v bielom tricku s napisom smutne ,nahoda?nemyslim
 fotka
tomtoylc  2. 5. 2018 06:19
hmm ... a zhodou náhod sa ozvali prave tý čo su tiež ,,prisami,, ... ja mam rodinu aj tak sa cítim sám, tiež občas unavený, zničený a stratený a neviem či sa niekedy niekde pohnem, výrazne vpred ...... súcitím s tebou
 fotka
prazdnota  2. 5. 2018 10:24
a realita je ešte horšia ako cítiš teraz zo stáží a prednášok. len ak by si mala reálnu zodpovednosť (len ty a ty by si zodpovedala za život iného, len tvoje a nikoho iného rozhodnutie by vyústilo v to či ono, v pomoc aj poškodenie) na svojich pleciach, len potom by si pocítila naozaj o čom to je, tú bezmocnosť zo samého seba, ten smrteľný (naozaj) strach že si niečo vyviedla (chtiac, nechtiac, nevedomo, a pod), niekomu si ublížila, niekoho si pre svoju nevedomosť/únavu/nesprávne rozhodnutie zabila. a nik iný ti v tom nepomôže, len lebo len ty by si za to mohla. vtedy je to to pravé orechové. kto toto nezažil, netuší ani najmenej, len si myslí že tuší ale to je falošný prelud...
 fotka
tanickina  2. 5. 2018 13:47
@prazdnota veď praaave
 fotka
antifunebracka  2. 5. 2018 16:41
Neboj, na SK má málokto niečo taq piči ako majú lekári svojich pacientov Každopádne som tu pre teba!
 fotka
tanickina  2. 5. 2018 18:13
@antifunebracka ako...ka som si vybrala špecificky odbor,ale pre ten zvysok ma to veľmi trapi
Napíš svoj komentár