Ked sme ukončili druhý ročník, tiež sme všetci spolu oslavovali. Teraz majú moji dokonalí pred sebou už len chiru a ja som ju včera zdarne doklepla, rozhodli sme sa oslavovať už včera, lebo je ten čas.

Ja ich proste milujem, vážne, táto škola, okrem úžasností, ktoré vdaka nej viem, stretávam, môžem robiť a mám šancu vidieť, mi dala týchtoľudí. A dala mi dvoch chlapov môjho života. Možno ma to nenaučili doma, možnosom to nikdy nechcela vedieť, ale oni ma objímajú tak, že viem, že ma chcú držať v náručí.

A čochvíľa jeden z nich odchádza na mesiac do zahraničia. No, musímpriznať, že jeho priateľka musí byť veľmi super a zároveň, že nechápem, ako sa to dá bez neho vydržať. Ja ked ho pri sebe enmám dva dni, som nervózna, smutná, stratená, volám mu, píšem, lebo mať ho  živote znamená mať stopercentnú istotu, že svet je jedna obrovská úžasnosť. No a on tu teraz viac ako mesiac nebude, ved ja sa zbláznim, normálne by som ho určite brala za fraja,ale teraz nie, lebo byť jeho rpaiteľkou, ked on tu nie je, to musí byť neznesiteľné.

Normálne mi je z toho smutno, lebo ja konce prežívam veľmi intenzívne. Nie zle, nie dobre, len veľmi silno. Voňajú stále tou istou vôňou a ostáva po nich na jazyku stále tá istá chuť. Konce, hoci tešia, bolia moje rozmaznávané srdce.Ah, musím sa naučiť niečo s tým robiť.

Včera, prvýkrát v mojom živote, Birdz, mi muž dal najavo, že som pre neho úžasná. Povedal, ukázal, neskrýval, nesažil sa zaobaliť do žiadnych iných viet, bol priamy, slušný, chcel hrozne veľa počúvať , nechcelmi dovoliťodísť a ja, musím priznať, mám dnes deň zaľúbenej tínedžerky

Nech je leto minimálne také dobré ako to predošlé. nech moje motýle v bruchu ešte dlho lietajú. Nech môj úžasníček v daleom svete sa má výborne a nech mi posiela videá a nahrávky a fotky, leboja tu bez neho ochoriem smútkom. Nech nás slnko teší afarbí naše tváre, nech sukne vo vetre stále tak nežne vejú a nech sme všetci spokojní s tým, akým spôsobom nám do života vstupuje láska. Nielen v lete, len tá letná spieva piesne, ktoré v zime nevznikajú.







 Blog
Komentuj
 fotka
michelleee  17. 6. 2016 21:50
Tana,dojala si ma silno presilno (a nie je to prvy krat)
 fotka
nicmanenapada  19. 6. 2016 11:45
Rád ťa čítam, idem z toho pekná úprimnosť
Napíš svoj komentár