Chladný novembrový deň. Ona kráča znudeným krokom po ulici. On sa ponáhľa svižným a veselým skokom. Kým ona sníva o snehu a romantických prechádzkach v parku, on rozmýšľa nad dnešným dnom. Zrazu idú oproti sebe...

Ich pohľady sa stretnú... Vo vzduchu cítiť veľké napätie. Obaja sú zrazu nútení myslieť jeden na druhého. Obaja spomalia najviac ako sa len dá. Znenazdajky zafúka jemný vetrík a rozfúka jej vlasy. Sladká vôňa broskyňového šampóna mu vliezla do nosa. Je omámený. Hlboký nádych a privretie očí ho úplne dostalo.

On. Jeho hlboké modré oči sú nádherné. Topí sa v nich. Keď uvidela jeho krásne tvarované pery, dostala nadpozemskú chuť pobozkať ho. Ked si nevedomky oblizol pery, rozklepali sa jej kolená. ,,Je nádherný." pomyslela si.

Jemné úsmevy na ich tvárach sú opätované. Prešli okolo seba. Je koniec. Táto čarovná chvíľa bola taká krátka. Posledné otočenie a pohľady sa zasa stretli. Zafúkal silný vietor a oboch ich premkla zima. Obaja sa otočili a pokračovali vo svojich jednotvárnych životoch. Ona snívala o princovi na bielom koni a on rozmýšľa nad dnešným dnom.

 Blog
Komentuj
 fotka
mucinka5999  29. 4. 2010 18:02
heeh take nieco zazivam casto
 fotka
suzanqa  20. 5. 2010 20:12
noo aj jaa
Napíš svoj komentár