Pred viac ako dvoma týždňami som skončila 9 ročník...a tým aj posledný rok na zakladke.Tento posledný rok nebol len náročný na učenie ale tento posledný rok ma naučil aký dokážu byť ľudia a ako sa dokážu "kamaráti" zachovať.Do 9teho ročníka som išla s tým, že si budem posledný rok v mojej triede užívať ale opak bol pravdou.Najmenej dvakrát do mesiaca som sa s niekym pohádala alebo som prišla nato, že ma za chrbtom ohovára.Bolo veľmi ťažke prísť nato kto je ozajstný priateľ a kto je len nejaká pretvárka.Sklamala som sa skoro v každom jednom.Netvrdím, že ja som bez chýb, lebo niekedy som mohla aj ja zato, že sme sa pohádali ale potom som sa to snažila dať hneď doporiadku.Keď som si už myslela, že je všetko dobre a že s každym vychádzam tak ako mam tak som sa zase sklamala.Nechápala som prečo to tak musí byť.Mala som najlepšiu kamarátku a s tou som sa veľmi pohadala.Ona si našla inú naj kamku a aj ja.Potom keď sme sa už dohodli, že sa nebudeme ignorovať ale že sa budeme normalne kamaratiť(ale, že už nebudeme najlepšie kamaratky)tak sme sa ešte viac zblížili.Ona pochopila, že ta druhá nie je dobrá kamarátka(aj mňa neraz sklamala)a tak sme sa zase začali kamarátiť.Teraz cez leto je už všetko úžasne.S tými čo mám rada sa stretávam každý deň.A tí ostatní mi môžu byť ukradnutý.

 Denník
Komentuj
 fotka
encrypt  16. 7. 2009 11:16
nieco podobne som mal aj ja pohoda pojdes na strednu tam su vzdy najlepsi kamosi jak na zakladke
 fotka
d170  16. 7. 2009 12:31
Ono je to o tom, že veľa kamarátstiev vzniklo z donútenia, kedže ste spolu prežili 9 rokov a potom sa ukázalo, ktoré kamarátstva boli ozajstné a ktoré nie.
 fotka
leiasolo  16. 7. 2009 14:59
Devina, čo sa učenia týka, bola u mňa tá najväčšia leháreň zo všetkých predchádzajúchich ročníkov
 fotka
k4tusqa  16. 7. 2009 23:13
Pretvárka je skoro všade a len málokedy sa nájde človek ktorému sa dá skutočne veriť...
 fotka
arynaw  17. 7. 2009 05:14
Hmm... tak v deviatej triede ked som bola tak sme sa kroo vobec naucili a ana vsetko sme kaslali a len sme mali volno .. takze ja si pamtam ze 9. rocnik bol ten najlepsi
Napíš svoj komentár