Akoze vzdy som si myslel ze kamarati su kamarati a ze im mozem verit.. Ale asi som sa mylil pretoze som dospel k prekvapivemu zaveru ze ked ide o peniaze tak ludia vedia byt kurvy..

Nejde ani o tie peniaze ale o ten princip.. To bolo tak ze sli sme na chatu, kamarati sli prvi. Ja nakolko som ete musel dojst z Blavy zo skoly tak som dosiel az neskor. Tak mi chlapec vola ze co mam kupit bo ze oni nestihli, a ze samozrejme sa potom poskladame. Tak som nakupil blbosti vsetky, kuriatko, pasteky, rozky dokopy za 6 kil a deme na chatu. Zatim vsetko v pohode. Prvu noc sme sa vsetci dali trosku (aj ked ja z 5 ceresni iba) tak vsetko v pohode. Druhu noc som nic nepil bo ma strasne bolelo hrdlo a hlavicka a nos som mal plny. Tak som si len varil cajik a siel som v klude hajat. Zobudim sa do nedele upratali sme chatu a ze Jaro este tie peniaze ti dame. A tu sa zacal prejavovat charakter ludi. Kazdy povedal ze ved ja som hento nemal ani hento, a hento si na co kupoval ty debil?? Tak mi dal kazdy asi po 50, cize sa mi vratili asi 3 kila zo 6 kil, este aj zavin moj zozrali a Majku
Tak som bol velmi rad, nasraty jak spina a tisko som siel domkov.

To bolo pred tyzdnom, vtedy som si povedal ze uz nikdy nejdem na taku chatu, jedine ze si kazdy donesie pre seba co chce. Bo niekedy sa ako spiny zachovaju aj ti od ktorych by som to nikdy necakal..

Povedal som si dokonca ze ani nepijem bo po dvoch vikendoch t.j. dvoch chatach som rozbil asi tri litre ktore som cel investovat do noveho telefoniku Tak dokedy nebude novy fon tak Jarko nepije.. Dakujem za par Bytov priestoru.

 Blog
Komentuj
 fotka
caramelle  19. 2. 2007 22:39
fuj tak to su vážne svine.ale aspon to už budeš vedieť a podla toho sa zariadiš.kua to je sila:/
 fotka
krysa  19. 2. 2007 22:47
joj nezblazni sa pre tristovky...nabuduce budes mat v hlave aj ine ako predstavu sa ozrat
 fotka
sputn1cek  19. 2. 2007 22:51
kryska moja ale ja som to aj napisal ze mne nejde o tie peniaze ale o ten princip ze som necakal od ludi ktorym verim taketo necakane spravanie sa.. vies?? o 3 kila mi nejde to sa nemusis bat
 fotka
snehulienka049  4. 10. 2007 12:25
kokos ake svine noo necela by somm
Napíš svoj komentár