Tut, tut, tut, tut,tľap! Budík som práve vypol. Čas na mobile ukazuje čas 6:00. Je nedeľa ráno a ja musím vstávať takto skoro. Prvý pohľad z postele smeruje na druhý koniec izby do okna. Oči ešte zalepené a ja som ešte takmer spal. Neostávalo mi nič iné len sa postaviť a ísť sa pozrieť či náhodou neprší. Prvé kroky z posteľte boli v štýle (mám dve promile alkoholu v sebe). No zvládol som to. Môj prvý pohľad smeroval na najbližšiu mláku na ceste v ktorej som uvidel čoraz viac pribúdajúcich kvapiek.

Do piče! Z roboty nebude nič. Teraz mi neostáva nič iné len oznámiť piatim kamarátom, že sa nikam nejde kvôli dažďu. Pravdaže mám desať euro kreditu a čo by som neurobil pre kamarátov, aby sa nemuseli trepať až pred môj dom v tomto počasí. Volám prvému, druhému a takto to pokračuje. Po chvíľke boli všetky telefonáty vybavené až na jedného kamaráta na ktorého nemám číslo. Čo už. Ľahnem si do postele s pocitom, že sa aspoň poriadne vyspím. Celý som sa otočil ku stene ako to mám zvykom a zaspal som behom sekundy. A zrazu "fííí-úú-fiiiit". To nie je možné. On na mňa píska práve keď som zaspal. Oznamujem mu, že sa nikam nejde.

Čas sa nám presunul na cca 6:30 ráno a ja si idem ľahnúť do postele s pocitom, že dnes nezarobím ani euro. Dosť smrteľná predstava, keď mám päť dní pred BeeFree v peňaženke sumu päť euro. Informačne, len na cestu potrebujem sedemnásť euro. Vstal som o deviatej ráno celý dolámaný. Za všetko môže nedeľa!

Blbé! Dáko bolo, dáko bude.

A ak spadne ešte jedna kvapka vody zošaliem. Spojme sa proti nude!

 Blog
Komentuj
 fotka
majusssska  25. 7. 2010 18:58
na jednej strane nechapem o com hovoris. dazd neznamena automaticky nudu mne sa napriklad taketo dni hrozne pacia. ale na druhej strane je to maximalne pochopitelne, ohladom financii, z toho by som zosalela aj ja a radsej sa po vikende do penazenky nepozeram
 fotka
lucia199513  10. 9. 2010 20:51
ach...ten dážď...aj mne dnes pekne dosral deň...ale čo už... my s tým počasíčkom nič nespravíme
Napíš svoj komentár