Minulý rok o takomto čase som mala už skoro po skúškovom a pred dvoma rokmi o takomto čase som mala už po maturite a čakala som, kedy sa konečne dostaví tá úľava.

Teraz mám skúškové akési rozťahané, no aj tak som zničená. Zdá sa mi, že ešte viac, ako minulý rok, kedy som si všetky skúšky odbavila cca za týždeň. Vo štvrtok ma čaká najhorší a najťažší zápočet z najhnusnejšieho predmetu a ak sa mi podarí to spraviť, v piatok ma z toho čaká aj skúška, juchú!

Je to už o dva dni a ja som vygumovaná. Neviem, či sa mám prefľaskať a potiahnuť to bez spánku až do piatku alebo už mám kašľať na to alebo si len tak ledabolo listovať a čítať.

Moja krása, ktorá bola ešte pred necelým týždňom dosť očividná, akosi zmizla. Neviem, niekam sa proste vyparila. Tak trochu (ehm) mastné vlasy aj tvár jasne hovoria, že je tu obdobie, kedy mi je aj dosť jedno, ako vyzerám, lebo aj tak nikam nechodím, len nech to už skončí!

Mám pocit, že som pribrala asi tak 2080280 kíl, aj keď ráno váha nie je taká prísna. Stále by som jedla čokoládku a koláčik a hento a toto, a keď ma potom chytí zlý pocit, že len sedím a jem, tak si zacvičím až tak, že sa ani nemôžem postaviť (ako posledné dva dni).
No predsa nechcem kvôli skúškam prísť o svoju vydretú prdelku!

Počasie je tak hnusné, že jediné, čo chcem, je spať vo vyhriatej posteli. Alebo tam robiť niečo iné, ale on je preč! Ale je to vlastne aj dobre, že je preč, lebo aj tak by som naňho nemala čas.

Všetci mi lezú na nervy, aj ja sama sebe. Ale aspoň, že mám nalakované nechty.

A ešte ďakujem sama sebe za to, že som sa pred štyrmi mesiacmi premohla a zacvičila si a že to bol skvelý pocit, pretože teraz už nemôžem byť deň bez cvičenia a pomáha mi to vybiť sa po celodennom učení.

Hádam ešte nikdy som nenapísala nič tak neucelené, ale proste to vypovedá o mojom súčasnom stave. Ten predmet mi berie aj môj písací talent.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár