Mám na srdci pár vecí.
Takže: ja odmietam chlapov. Neviem prečo. Chlapi sa mi páčia. Donedávna som sa aj rýchlo namotala. Veľmi rýchlo. A verím tomu, že by to tak bolo aj teraz, ale ja si ich akosi nepripúšťam k telu. Lebo vždy mi napadne 37096306 dôvodov, prečo NIE. Prečo mu nepovedať meno, prečo mu nedať číslo, prečo mu nezdvihnúť telefón, prečo sa s ním nestretnúť. Najprv nie. Najprv si poviem, hm, veď to je aj fešák, aj je rozhľadený a zdá sa mi, že aj inteligentný, vtipný, netlačí mi kaleráby do hlavy. Ale potom...

V piatok som odmietla ďalšieho, ale odôvodnene. Pred dvoma rokmi som s ním ,,chodila", ak sa tak dá nazvať asi týždeň stretávania sa. No a teraz som sa s ním stretla druhýkrát za mesiac, ale z mojej strany čisto kamarátsky. Je to pekný chalan, len ma proste nepriťahuje a už ho mám aj odskúšaného, jednoducho som si myslela, že sa môžme stretnúť, nech sa trochu zabavím, možno si nájdem aj kamoša na občasné stretnutia.
Po prvom stretnutí, pred mesiacom, bolo všetko okej, asi o týždeň si aj našiel dievča (po týždni sa s ňou rozišiel-inak, on nie je kurevník, nespráva sa tak prvoplánovo, len mu to proste nevychádza, viem to) no a keď sme sa stretli v piatok, sadli sme si na jedno miesto, kde sme vtedy chodievali a on len tak mi ide dať pusu. Žiadne náznaky predtým, z mojej strany aspoň vôbec, tak som ho odmietla.
Slušne, priateľsky, nech sa nehnevá, ale myslím si, že sa mi už neozve.

No a tak to u mňa chodí. S ním by to aj tak nemalo budúcnosť, takisto ani s napitým nagélovaným chlapcom z diskotéky, čo ma chytá za riť, ale možno s tými milými príťažlivými CHLAPMI áno. No ale vysvetlite to mne. Môjmu bloku .

A ešte som chcela, že všetky reklamy po čase začnú liezť na nervy. Hlavne tie vianočné, aj keď na začiatku sú možno zlaté alebo zaujímavé. Ale tie reklamy s Horkýžami sú otrasné a jeho ,,spev" sa nedá počúvať, na jeho ksicht sa mne osobne nedá pozerať. Podľa mňa spievať vie, ale v tej reklame ,,slávme Vianoce" je to fakt hrozné a tieto reklamy s nimi mi lezú na nervy už od začiatku. Ale mám diaľkové, dá sa vypnúť zvuk a prepnúť na iný kanál.
A ešte aj, že Lasica sa dal na reklamu do Orange-u :/

 Blog
Komentuj
 fotka
hajzelodkosti  6. 11. 2011 20:09
skus neriesit ci je pekny, ale riesit ci to s nim ma buducnost.
 fotka
soolvieza  6. 11. 2011 20:12
@hajzelodkosti teraz neviem, ku ktorému to myslíš. Ale ak to myslíš celkovo ku chlapom-tak by to bolo odveci riešiť, či to s ním má budúcnosť, keďže sme ešte v začiatkoch a ak to myslíš k tomu jednému konkrétnemu, tak som napísala, že nemá
 fotka
abbey4real  6. 11. 2011 21:03
toto isté som si v poslednej dobe uvedomila aj ja a pekne ma to serie , proste hned začínam hľadať dôvody prečo NIE :/
Napíš svoj komentár