Milujem ženy. Naozaj veľmi, nech si každý myslí, čo chce, milujem aké sú.
Sú také nádherné, milujem ich dlhé vlasy a guľaté prsia. Zbožňujem ich empatiu a krásny úsmev. Ich eleganciu a to, že pravá žena nie je vtipná. Milujem, keď si dajú minišaty, rád sa pozriem, ale zájsť pod ne ma neláka...

Tak, tu sa zastavím. Ešte raz ( a asi nie posledný) podotknem, že milujem a obdivujem ženy. Som heterosexuál, to spoznám tak, že som mal už pár vzťahov so ženami, bol som zamilovaný a sex, dokonca najmenší intímny kontakt s mužom sa mi hnusí.

Ale..

Keď som mal asi 15, mal som prvé naozajstné dievča. Mala blonďavé vlasy, široký úsmev, bola krásna. S chalanmi sme sa bavili, že by sme ju chceli dostať do postele, ja som mal len silné reči, ešte som vtedy pobozkal len jedno dievča a nič viac. Trochu som sa hanbil, ale ju to priťahovalo, lebo bola zvyknutá, že ju každý obletoval a tak sme sa nejako dali dokopy. Ona už bola aj trochu skúsená a tak po mesiaci chcela, aby som jej vo vchode strčil ruku do nohavičiek. No, skúsil som to a keď som nevedel, čo robiť, trochu ma nasmerovala. Keď sme sa potom rozlúčili, prsty som natiahol ku nosu a olízol ich a vtedy nastal ten zlom...
Strašne mi to smrdelo.

O tom to celé je, tak ma to štve! Milujem ženy, strašne ma priťahujú, ale nevoňajú mi. Ani jedna.
Už som aj mal sex, ale vyhýbal som sa mojim ústam v ženskom lone a keď som ju láskal prstami, musel som si ich ešte dlho drhnúť. Nikomu som sa s tým nepriznal. Lebo som divný, ja viem. Chlapi radi sexujú. Radi uspokojujú ženy, lebo im voňajú.
Lenže mňa dokonca ani nepriťahuje pohľad na nahú ženu, iba na pekne oblečenú.
Vždy si pomyslím, či naozaj nie som gay, ale to nie, ja by som nedokázal milovať chlapa...brr

Hanbím sa. Veď ženy voňajú. Ostatným.
Mne tiež. Ale voňajú mi ich umyté vlasy, ich nakrémované telo, ich ruky, ich pery, ale...tam dole nie.. ani čerstvo osprchovaná žena, najviac čistotná, proste nemám rád ženský pach..
Prepáčte, dievčatá a ženy!

 Blog
Komentuj
 fotka
marttina  8. 4. 2011 12:29
su taki, skoda no
Napíš svoj komentár