Poviedky z Marsu 1 x 9 - Zelenina
Predchádzajúci diel je tu. A nemienim to opakovať.

Hrbolatý Huh stál rovno pred Trójskym koňom, ale akosi mu nedošlo, že ten kych prišiel stadiaľ. Potom Xiw prestrčil cez dieru, ktorú ešte nestihol zalepiť nohy, urobíl IAAA a kráčal Trójskym koňom ako Flinstone.
„Pane, ten chuj je vnútri.“
„Nie, to je obyčajný kôň,“ zamudroval Huh a otvoril mu svoje veľké dubové dvere. Kôň vyšiel von.
Až keď bol kôň už za bránou, Xiw sa vyrúbal von a zareval na kývajúceho prekvapeného Huha: „Ty trtko!!,“ a bežal preč.
Hrbolatý Huh sa hneď otočil na komorníka a prikázal mu vyzliecť sa. A tak bežali za Xiwom už dve nahé osoby.

Xiwov Dom ovládla Jacqinna s Lo´rrou, a to hovorí za všetko. Dom bol kompletne celý hore nohami. Jacqinna robila prestavbu izieb, menila stavbu kuchyne, dokonca premenila Izbu, kde sa spí za Izbu, kde sa počúva rádio a z ich mohutnej stavby domu vyhodila Izbu, kde sa cvičí gymnastika, ktorú nahradila Izbou, kde sa spí.
Lo´rra sa podobala sa na tých japonských bojovníkov, čo si zobrali vlastnosti zvierat. Bola spotená ako somár a smrdela ako prasa. „Pani Jacqinna, ešte by som navrhla urobiť poriadok vo Vstupnej izbe, kde sme nahádzali tie...“
„Áno, áno...“
Jacqinna s Lo´rrou teda prišli do Vstupnej izby a začali prevešiavať obrazy na stenách, Lo´rra sa chytila utierania prachu. Potom zbadala, že utierka je po jednom pretretí celá plná prachuô. „Odkiaľ sa tu berie ten prach?“
„Xiw je alergický na poriadok, a keď zistí, že sa tu upratovalo, tak sem nanesie tony prachu zo šopy. Preto to robíme teraz, keď je u Hrbolatého Huha a ako ho poznám, všetko tam pokazil a chytili ho. Keď sa dostane preč, tak tu už bude upratané.“
„Aha...“ Lo´rra si kýchla. „Idem to vyprášiť.“
Upratovačka vyšla na priedomie, aby vyprášila tú hrôzu v prachovke a zbadala utekajúceho Xiwa, ktorého naháňali dvaja nahí chlapy.
„Z cesty ty chruňa,“ Xiw odsotil Lo´rru, tak že spadla na zem a utekal do Izby, kde sa spí. V tom ale zbadal, že niečo nie je v poriadku. Dom bol bez prachu. „Však počkaj, Jacqinna!! To si vypiješ!“ zreval.
V tom do Domu vtrhli Hrbolatý Huh s komorníkom a bežali naprieč izbami za Xiwom.
Xiw vtrhol do Izby, kde sa spí a v tom zbadal, že tam nie je Izba, kde sa spí. Jacqinna zase niečo zmenila. A začal panikáriť.
Hrbolatý Huh s komorníkom v trhli do Izby, kde sa počúva rádio tiež.
Xiw zdvyhol semiačka zeleniny nad seba. „Ani hnúť! Lebo ich zjem!“
„Haha,“ zasmial sa Huh a prišiel bližšie. „Daj mi to sem.“
A Xiw si nasypal všetky tie semiačka do seba, požul to, zhltol a krabicu odhodil.

Pokračovanie nabudúce.
Nasleduje: Rozbor žalúdka

 Blog
Komentuj
 fotka
menoapriezvisko  29. 6. 2011 16:29
neviem na čom fičíš kamarát ale daj mi tiež
Napíš svoj komentár