Zdravím.

Mám istý problém. Chcela som sa zaregistrovať na jednu stránku. Aj sa tak stalo. A ako na každej stránke s registráciou je treba potvrdiť aktiváciu (teda aktivovať účet). Na svoj e-mail som automaticky dostala správu s aktivačným linkom, na ktorý treba kliknúť a otvorí sa mi nové okno stránky (hlavná stránka - domov) a stačí sa len prihlásiť a všetko funguje tak ako má.

Teda, malo by. Mne totiž vždy vyskočí okno s vetou, že "tento účet ešte nebol aktivovaný". Ako je to možné? Skúšala som na link vo svojom e-maile viac krát kliknúť a stále to isté dokola "Tento účet ešte nebol aktivovaný." Už ma to rozčuľuje.

Je možné, že robím niekde v aktivácii chybu? Stačí len kliknúť na link alebo treba ešte niečo urobiť? Ja sa v týchto veciach absolútne nevyznám :/ Ak máte s tým niekto skúsenosti, ak sa aj vám niečo také stalo prosím nechajte mi radu v komentári. Ďakujem veľmi pekne

 Blog
Komentuj
 fotka
kosmiklove  20. 7. 2013 16:33
co je to za forum? bud si klikla na zly aktivacny link alebo je tam je este nutna aktivacia adminom...podla toho kto si ako nastavi...spravoval som uz vela takych for..
 fotka
somnormalna  20. 7. 2013 16:54
Aha... Ďakujem. Skúšala som už napísať aj adminovi ale neodpisuje takže...
 fotka
antifunebracka  16. 2. 2014 16:43
mozno si na ten link klikla neskoro, ked uz exspiroval:?: kazdopadne na podobne veci v buducnosti, prosim, zaloz diskusiu
Napíš svoj komentár