Dnes sme so školou boli na predstavení alebo ako to nazvať. Volalo sa: Einstein a relativita. Skrátka bol tam jeden chlap, ktorý sa nám snažil neodbornou formou príblížiť Einsteinovu prácu. Začínalo to celkom zaujímavo, aj som odložil knihu, ktorú som mal v pláne počas toho čítať. Lenže bola to chyba. 

Snažil sa to urobiť zábavnou formou, a tak čo urobil? Nastrkal do svojej prezentácie sexi dievčatká. (Už ani neviem s čím to malo súvis, len viem, že viackrát v prezentácii bol zajko vyťahovaný z klobúku no a potom tam bola nejaka sexica v zajačikovskom kostýmčeku.. tlieskam.). 

Potom nám hovoril, že si máme predstavovať náš svet ako 2D svet (v tomto prípade nevnímame 3D svet, no a keď žijeme v 3D svete tak nevnímame ostatné dimenzie). Samozrejme do prezentácie zakomponoval že chlap bude v 2D svete krúžok a aby sa nám to lepšie rozpoznávalo, tak žena bude kosoštvorec.  

Potom aby ešte zvýšil "vtipnosť" zakomponoval tam "plnoštíhle" dievčatá (ale že fest plnoštíhle), ktoré mali byť určené na výsmech. Ako áno, tlstejší ľudia by mali na sebe makať, ale učiť študentov k takémuto správaniu? Aby sa smiali z "tých tlstejších"? Škola má učiť k slušému a vhodnému správaniu, tak nechápem potom zmysel tohto programu. Možno sa študenti naučili čo-to relativite, ale za akú cenu? 






 Blog
Komentuj
 fotka
where  24. 5. 2016 16:58
Asi viem o kom hovoríš Na gitaru vám nehral?
 fotka
arywian  24. 5. 2016 20:13
taký poloplešatý s okuliarmi?
...my sme mali tiež "úžasný" program, divadlo, ktorého pointa mi akosi unikla, (asi preto, lebo tam ani žiadna nebola) plného vtipov typu: "prečo ste sa rozviedli?" "problémom bol môj maly ko...ko-koníček"
 fotka
smilerrr  24. 5. 2016 23:54
@where ku koncu chcel, už ju bral do ruky ale neviem nakoniec nezahral lebo bud: pretoze sme všetci ochkali alebo on chcel odpoved na jednu otazku a kedze zaznela odpoved tak nezahral.. neviem
@arywian jop poloplešatý ale neviem ci mal okuliare uz
Napíš svoj komentár