Ráno mi zvoní budík o 6.50 a ja okamžite budím s pocitom, že niečo nie je v poriadku. Pamätám si, že jeden či dva budíky som vypol asi pred polhodinou a že tento je len taký "preistotu". Rýchlo vstanem z postele a zistujem, že mama už nie je doma. Mala ma zobrať do Košíc do roboty, keďže šla do roboty tiež. Samozrejme ani zobudiť ma neprišla, proste sa na mňa vyjebala a odišla. Sak ja asi neni som jej syn. Nakoniec som si zistil, že mi ide bus o pol hodku, takze na deviatu tu stíham.

V robote vypadne elektrina DOPIČE! Ja jak taký chuj tam asi 10 minút štelujem ističe a skúšam všetky kombinácie aby šiel prúd, ale ono nič. Zavolám, šéfa, nech príde s tým niečo urobiť. Príde .. a do dvoch minút ide elektrina. Ako?!!! Len tak na mňa pozerá či som retardovaný abo čo.. ale ked ja som skusal aj tak aj hentak!

Končím v robote, idem na vlak. Samozrejme viem, že vo vlaku to bude ako v botanickej záhrade, ale bez rastlín. A tak čakám na stanici, kde je príjemný chládok a hovorím si, že na vlak pôjdem tak tri minúty pred odchodom. Naskočilo pätminutove meskanie, ale serem na to, už tolko vo vlaku vydržím no. Lenže to by ten čo nahadzuje meškania musel vedieť koľko trvá 5 minút. 13 minút mal meškanie! Možno s poviete, že však čo - ved len 13. Ale v tom teple, v tej HORUCAVE to trvalo ako hodina. Dopiče ja som už nevedel čo mám robiť. Ved zo vsetkých cestujucich vratane mna tiekol pot, akokeby sme mali smrť pred očami sakra! Hovorím si, idem vonku? - nie ved to o nic lepsie nebude. Idem do budovy na stanicu? - nie však mi ujde ešte vlak. Tak tam sedím jak taký debil. Voda mi samozrejme z mojej pollitrovky dosla a tak uz len nehybne sedím, nech sa este viac nespotím.
Vlak sa nakonec pohne a ja sa trosku ukludnim.

Po necelej hodine cesty vystupujem a zistujem, že PRŠÍ. Ja už nemám náladu a ani energiu na nervačenie. Jebem na to, vsak nech uz zmoknem jak pes. A kráčam..

 Denník
Komentuj
 fotka
bielogvardejec  23. 7. 2015 16:38
Dnes som sa prešiel lesom, deň hodnotím ako veľmi dobrý.
 fotka
mouette  23. 7. 2015 18:57
@Bielogvardejec dnes sme jedli zmrzlinu zo šlahačkou, mali sme chlebíky všelijaké dobroty a v dome máme teplotu 21 stupňov a ak som sa rozhodla, že z neho dnes nevídem. Veľmi dobrá voľba!
 fotka
bielogvardejec  23. 7. 2015 19:14
@mouette Všetko, čo mi pán doktor zakázal.
 fotka
mouette  23. 7. 2015 21:57
@Bielogvardejec ani sa pánovi doktorovi nečudujem ja si to tiež nedoprajem každý deň ale tie 2 dni do mesiaca proti nervozite to sedí ako riťka na šerbel
 fotka
bielogvardejec  23. 7. 2015 22:20
@mouette Ja som mal dnes na obed omeletu z bielok. Ale veľmi mi to chutilo, čiže pán doktor vie, čo činí. Ale večera mi chutila ešte viac - zmrazená jahodová dreň. Stravujem sa veru "výdatne"! Ani tri grahamové rohlíky s maslom na raňajky ma z tohto procesu nevytrhli.
 fotka
mouette  24. 7. 2015 14:27
@Bielogvardejec ja by som radšej raňajkovala omeletu zo žltok- bielka nesplňujú moje chuťové požiadavky. A dreň by som opätovne vymenila za príchuť čučoriedok alebo višní- zo stromu kt. obohacuje našu záhradku o krásne červené plody! A grahamové rožteky s maslom sú úžasným zakončeným tým by som tiež nepohrdla.
 fotka
antifunebracka  27. 12. 2015 02:05
mamka dost pica, co?
Napíš svoj komentár