Narodila som sa siedmeho februára, v deň kedy bol v štáte California ustanovením miestnej samosprávy zakázaný predaj a vlastníctvo poloautomatických zbraní. Samozrejme, vtedy som o tom nemala ani páru. Už od narodenia bolo na vrchole rebríčka mojich záľub najmä papanie a spánok, čo mi , mimochodom zostalo až dodnes.

Rané detstvo som strávila podobne ako iné deti, najmä lozením a slintaním. Neskôr som začala navštevovať materskú školu. Stretla som tam kopu detí, ale ja som uprednostňovala samotársky štýl života. Ku koncu to už začínala byť nuda, tak som sa tešila do školy.

Na základnej škole som strávila dlhých osem rokov. Už v prvej triede ma nadšenie pre štúdium opustilo. To bolo HROZNÉ... nikto nevedel čítať, ani písať.. bola som sklamaná. Neskôr mi to začalo vyhovovať, aspoň som sa nemusela učiť.
V piatej triede som už túžobne čakala, kým odtiaľ vypadnem.Spolužiaci sa ukázali byť poriadnymi magormi. Pripadalo im extrémne vtipné, keď mohli rozbiť okno a za najlepšiu zábavu pokladali hádzanie si guľôčky z papiera.

Keď sa naskytla prvá príležitosť zmiznúť z tej zabrzdenej inštitúcie,využila som ju.Prijímacie skúšky na gympel boli žalostne ľahké a tak ma prijali.

Na strednej som konečne spoznala ľudí, ktorí v živote prečítali viac,ako jednu knihu a nemysleli si, že som divná, lebo poznám noty a viem, kto je Stephen Hawking. Ani si nemysleli, že keď budú používať sprosté slová, budú sa zdať dospelí. Proste, konečne normálni ľudia.

Pravda, tu som aj okúsila, aké to je, keď sa musím učiť. Raz to muselo prísť, tak čo...Teraz som štvrtáčka a poloautomatické zbrane sú zakázané aj na Slovensku (teda myslím).

 Blog
Komentuj
 fotka
puffko  21. 3. 2007 16:43
hm... nieco take ma caka... ze beletrizovany zivotopis? mno dufam ze aspon z casti sa mi to odari napisat tak vtipúne jak tebe...

lan este.. ako to bolo dalej?
 fotka
kamili0  21. 3. 2007 17:15
hmm co trenujeme na pisomne maturity... Toto tusim bolo minuly rok nie?
 fotka
sarah_whiteflower  21. 3. 2007 17:52
Jeeeej no pekné, to je jedno, na čo sa trénuje alebo netrénuje, hlavne sa tu trénuje sarkazmus a ja som v ňom samozvaný odborník, ale ako vidím, niekto mi tu šliape na päty
 fotka
slnecnica  21. 3. 2007 18:35
to kamilio: na jasne.. matury sa nebezpecne blizia, tak robim, co mozem



to Sarah: sarkazmus.. no neviem, este to musim vybrusit trocha, chcelo by to nejaky implicitnejsi humor...
 fotka
deathangel  22. 3. 2007 15:10
najprv som to otvorila s tym, ze sem napisem nieco neprijemne na margo zbytocnych blogov, ale som prijemne prekvapena...je to vtipne a ma to smrnc
Napíš svoj komentár