Viem. Myslite si, ze som len jedna z tych, ktore budu rozpravat o tom ako budu prezivat Sv. Valentina, alebo ake su smtune a zufale ze ostanu sami. Nie. Je to inak...Nechcem s astazovat, ani chvalit, iba nahlas porozmyslat, a podelit sa o svoje pocity.
Akonahle sa zacal februar, vsade vidim vyvesene plagaty, oznamy, nalepene na obchodoch, billboardoch, v potravinach, Valentin sa blizi a vsetci su z toho PAF. V obchodoch milion dezertov s maslickami, alebo v tvare srdca. Nevadi mi to, zvykla som si. Ale tento rok je to divne. Vsetci znami sa mi bud stazuju, ze budu sami na Valetina a aka je to katastrofa, alebo sa chvalia, alebo sa ma vypytuju co budem robit... Ani to mi nevadi, ale myslim ze to beru az prislis vazne. Mam rada vsetkych svojich kamaratov, ale myslim, ze ked povie 14rocne dievca, ze neprezije ked bude na Valentina sama je trocha prehnane. Co chcu tie deti preboha robit??? ...Nie naozaj, ja si myslim, ze Valentin je sviatok, ktory nam dava moznost dat najavo to, ako sa mame radi. Ale nielen medzi milencami, ale aj kamaratmi, alebo rodinnymi prislusnikmi. No je pravda, ze su aj zavislaci, ktori sa na to tesia, lebo si myslia ze je to ich den, a pecu kolaciky v tvare srdca, alebo si zdobia byt. Nic proti tomu nemam. Je to iba moj nazor. Aspon tak si to u niekoho predstavujem. Ale myslim, ze je to celkom fajn den, ked si mozme kupovat dezertiky v tvare srdca a potom sa z nich prejest. Ale ked niekto povie, ze ten sviatok neznasa???...Aky ma na to dovod? Moznoze sa mu v minulosti prihodilo nieco specificke na Valentina, ale v skutocnosti je to len obycajny den, ibaze si ludia hovoria tie pekne slova. Asi toho je vela a uz sa velmi opakujem, ale iba to som tym chcela povedat, ze to nie je az take zle. A kludne si davajte najavo ako sa mate radi. Dakujem za pozornost.

 Videoblog
Komentuj
 fotka
angel_love  12. 2. 2008 22:06
Valentín je fajn deň, aj keď budem sama, ale mám rodinu, priateľov,... Ale myslím si, že niektorí ľudia to preháňajú. Treba sa snažiť každý deň robiť maličkosti, ktoré potešia druhých a nie len na Valentína.
 fotka
skipi18  7. 3. 2008 13:17
súhlas
 fotka
pernik  4. 2. 2009 22:21
si ma mohla aspoň spomenúť v tom článku
Napíš svoj komentár