Kto som?...Naozaj to netuším. Snažím sa byť raz taká a raz taká, ale je to iba pretvárka. V skutočnosti netuším, kto som. Nikdy mi presne nevíjde to, čo si plánujem a to, ako sa budem správať. Vždy sa správam presne opačne a potom som na seba nahnevaná... Teraz tu sedím a neviem ani čo písať. Cítim sa tak, ako keby som ani neexistovala. Cítim, že ma majú ľudia radi, ale len málokto ma skutočne pozná.
Často cítim len to, ako ma niektorí ľudia využívajú...ale neberte to osobne. Niekedy si myslím, že si ma iba tak pohadzujú. Skoro nikdy nemám svoj vlastný názor na vec, a vždy sa iba prispôsobujem, pretože nechcem vyvolávať hádky. Nemám to rada a už ma to nebaví. A nechcem sa ľutovať. To he úbohé, aj keď niekedy už mám chuť sa vyplakať, ale nemám komu. To mi chýba. Mám dobrých a milujúcich rodičov, to chápem, chcú pre mňa len to najlepšie, ale niekedy viem, že mi nerozumejú. Že ma ani len nechcú vypočuť. Aj kamarátov mám veľa (aspoň si to myslím)...ale niekedy sa cítim byť tak sama. Nie som si istá, či sú ochotní mi pomôcť za každú cenu. Ale chcela by som takých priateľov.
No vo svojom vnútri cítim aká som. Ale všetci ma vidia iba tak, ako chcú. Ja som taká, že zo všetkého mám v sebe kúsok. Som miešanina, to je to presné slovo.Najradšej sa cítim tak ako teraz, buď si v teplúčku sedieť pri počítači, popíjať čajík a písať si s mojimi naj priateľmi, alebo ak som so svojou skupinkou, vtedy sa cítim ako doma. Myslím, že každý ma niekde svoje miesto.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
chea  27. 12. 2007 23:43
Presne viem co tym myslis,kedysi som si tiez kladla otazku "kto som.."a pomerne dlho.Zatial co ini mali na vsetko svoje nazory,pripadali mi ako jednoznacne ludia co vedia co chcu a kym su,ja som sa casto spravala prispôsobivo vzdy k danej osobe s ktorou som bola..a tak sa rychlo stane ze si tuto otazku kladies.Neviem co sa stalo,mozno som z toho vyrastla,mozno ma zmenil novy kolektiv ludi medzi ktorymi som sa pretvarovat nikdy nemusela,no dnes jednoznacne viem kto SOM a nemienim sa nikomu prispôsobovat..to je najdolezitejsie aby si ta ludia vazili.
 fotka
eka88  27. 12. 2007 23:44
Noo presne to som sa pytala tiez sama seba... na nic som neprisla a asi ani nikdy nepridem...
 fotka
semonique  28. 12. 2007 00:23
Presne viem, ako sa cítiš. Mám ten istý pocit už poriadne dlho. Nič sa s tým nedá robiť, ale ... myslím, že aj teba to mrzí, že sa to ani nevyvýja nijakým smerom ...
 fotka
elberethqa  28. 12. 2007 00:41
No ja som mala tiež ten istý pocit...vlastne nie...ja ho stále mám...mám priateľa...skvelých kamarátov...a človek by si myslel, že som šťastná...aj som ale akosi...viem presne čo si myslela tým, že radšej si doma a kecáš s kamošmi cez net...no ale mnohí to pochopiť nevedia...ale tha čo už s nami???nič...
 fotka
nefertitti  28. 12. 2007 11:59
Psychická nevyrovnanost...hmm to bude tym ze mas len 13
 fotka
nefertitti  28. 12. 2007 12:00
ale cenim si ze sa nad tymtro problemom zamyslas
 fotka
saddath  28. 12. 2007 13:31
musis to nejako prezit...potom ta to prejde

myslim ze taketo problemy ma vacsina teenagerov..
Napíš svoj komentár