Nechaj svoje myšlienky plynúť. Nechaj svoje myšlienky plynúť voľne cez prsty do klávesnice. Aké jednoduché...Podvedomie si s ňou robí čo chce, svedomie, myšlienky...vie ich ovládať a má to rada.
Chce tu napísať všetky svoje pocity, všetky myšlienky, ktoré sa jej za posledných pár rokov honili hlavou a vie, že stoja za zverejnenie.
Miluje život, úplne najviac ako sa dá. Nevie ani vyjadriť ako veľmi, a čo všetko o ňom chce napísať, pretože zosúladiť všetky idey do jednej jednoduchšej nie je možné. Aj pocitov je predsa tak veľa, že človek nevie ani všetky na posedenie vymenovať, podobne ako chute.
Je spätá s prírodou, možno tak bola vychovávaná, ale s väčšinou sa zblížila z vlastnej vôle. Veľmi obdivuje Hippiesákov, ich štýl, slobodu a radosť zo života s nimi zdieľa, chcela by zaviesť všade mier, ozajstný, úprimný, pravdivý...
Svojich priateľov si váži ako svoju najbližšiu rodinu a niektorí ju dokonca poznajú lepšie ako vlastní rodičia.
Naučila sa mať sa rada takú, aká je so všetkými nedostatkami, ktoré jej vadia pri pohľade do zrkadla alebo na fotky, pretože nikto nie je dokonalý, nikto, ale každý je výnimočný a krásny. U nej obzvlášť je každý človek určito krásny. Nikdy nerozdeľovala ľudí na vyslovene škaredých, je to nefér (ajkeď vieme, že život nie je fér, pointa ostáva), pretože ľudia sú rôzni a charakterizujú ich rôzne názory na ostatných ľudí po fyzickej aj psychickej stránke. Je vysoká, má dlhé nohy, postavu má sčasti vyšportovanú a sčasti štíhlu, tvár ma peknú, aj vlasy, pristane jej výrazný rúž a klobúky, ktoré si veľmi obľúbila. Je pomerne dosť vyspelá, proste žena, aj keď to nie je potvrdené vekom, ostatné kritéria sú ale splnené. Niektorí jej známi, vlastne dosť veľké množstvo si myslí, že by mohla byť modelkou, šancu dostala viackrát, ale rozhodla sa ísť inou cestou, myslela si totiž, že v trinástich rokoch je na to ešte človek príliš mladý a v skutočnosti sa toho bála. Poučila sa z toho, a teraz by chcela vyskúšať veľké výzvy, ktoré ju vedia posunúť ďalej rôznymi smermi.
V poslednom čase ju prenasleduje myšlienka menom budúcnosť a preto nad tým silno uvažuje, nad všetkým, čo doteraz zažila, čo zažíva a čo chce zažívať ďalej. To je vlastne aj hlavný dôvod, prečo je späť tu. Toto by ju bavilo.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár