Moznoze je uz neskoro napisat o silvestri ale nevadi chcem sa s vami o to podelit. Viem, ze sem pise vela ludi o silvestri a moznoze je to uz otrepane o tom pisat, ale mozno je to inak...
Boli sme na nasej chate (no neviem ci sa tomu staremu betonovemu madarskemu domu da povedat chata, ale to je jedno) od 29.12.2007 do 1.1.2008. Len tak v skratke; proste prvy den rychle vybalovanie a veget vecer, druhy den prichod prvej rodiny (nasi priatelia) a varenie chutnej vecere,no a treti den, teda 31.12.2007 prilsli v podvecer nasi dalsi dobri priatelia.
Spociatku nevladla ziadna silvestrovska alebo nejaka nalada na oslavu, pretoze sme pozerali DVD, nejaky film, to vas asi nebude zaujimat aky ( pre tych ktorych to zaujima to bol Parfum). Ale neskor sa to zlepsilo tym, ze nasi kamarati doniesli hudbonu techniku aj spolu s veeeelmi dobrou hudbou. Asi tak okolo deviatej to zacalo a rozbiehavalo sa to postupne naplno. Hudba hrala naplno a casom sa zaplnil cely tanecny parket .
O par chvil uz sa tancovalo v plnej paraaade. Bolo to naozaj super, ale u nas ziadna novinka pretoze uz osem rokov travime silvestra spolu a vzdy je velke disko ...No uz sa nechcem tolko chvalit , ale mam rada nasich kamosov, fakt su to super ludia.
Ako som povedala zabava v plnom prude a ani sme si nestihli vsimnut ze uz bolo pol dvanastej, tak tancujeme dalej az bolo 23:55 tak sme peckovali sa naobliekat do izby, medzitym sme si povymienali vtipne nazory s kamosom tak sme sa smiali... a potomsme vybehli vonku a odpocitavali, potom sme sa objimali a zelali si len to najlepsie, ako to vsetci pozname, pri rozliatom sampuse.
A slaaavni muzi sa ocitli pri tucte sklenenych flias, do ktorych pekne po jednom naukladali petardy a tie raketky a drevenymi palickami na koncoch. Po zapaleni vyleteli a robili velku show nad nasimi hlavami. Naozaj sme sa z toho tesili a uzivali si tolku zabavu...potom nastala chvilka telfonatov kedy sme sa vsetci zapajali do rozhovorov cez telefon prostrednictvom hovoru alebo SMS sprav. Ked sme vsetko odstrielali, pofotili, vypili... tak sme sa pobrali dovnutra, aby sme oslavili novy rok. Chvilku sme mali odpocinok, a len sme tak sedeli v nasich kresielkach a na gaucovke, no neskor sa to zasa rozprudilo a my slavne trio (ja, moj oco, nas kamos) sme to roztacali este do priblizne pol stvrteja potom do takej stvrtej sme lezali v posteliach... tak to bol nas silvester, mne s avelmi pacil, ale to by ste museli zazit a poznat tych ludi tam. Dakujem za pozornost.

 Denník
Komentuj
 fotka
damien11  2. 1. 2008 22:39
wow
 fotka
marcyelka  3. 1. 2008 18:09
ííha, tiež si mala teda dobrý silvester.

Ale ja som mala lepši
Napíš svoj komentár