tak čítam pravidlá písania blogov som pri prvom bode a jemi jasne že tentokrát to bude príbeh....je 100% vymyslený a ak sa niektorým mojim známim bude zdať že sa im podobá jedna z postáv tak to určite nieje pravda!!!!!
život je nanič povedala som si v jeden piatkový večer, ktorý som zase trávila doma. bolo to zvyčajné, ale je pravda že niekedy xodím aj von sa zabaviť s kamarátmi....no tento piatok tomu tak nebolo. trčala som doma, po veľmi náročnom týždni. prváčka na gymply ktorý fakt neni ľahký, týždeň pred uzatvorením známok. však si to viete predstaviť. sadla som si pred počítač a rozmýšľala čo som vlasne spravila za tento hrozne náročný a nový polrok. čo sa všetko pokazilo,čo je nové a čo a koho mam rada.
zistila som že som sa vlasne len stále učila a ked som sa bavila, nebola to naozaj zábava, všeka zábava ktorú som zažila bola vdaka alkoholu alebo podnetu ´musím sa zabávať´. zistila som že známky na škole tiež niesu bohviečo a kamarátok na škole mám len zopár a to tiež v inej triede, až na dve teda vlasne len jednu. jedna ´kamoškaa´ si myslí že ju mam rada, ta jedna sa volá Danka. danka ma chce mať stále pri sebe stále vraví ako ma má rada a aká som super kamoška a ako ona je rada že jej hovorím všetko a že si veríme,neklameme, ale pritom ja jej klamem celý čas!!nemám ju rada! ale nemozem za to! nemozem za to ze som s nou ze sa nu usmejem ked potrbuje povzbudiť nemozem za to ked ma obijme a ja ju neodstrčím. nemožem za to že jej poviem čo ma trápy...hovorím to každému!a ja vobec neviem ako jej to povedať! nemám na to srdce keď vidím ako sa teší že sme spolu. neviem čo s tým!
zistila som že jedíný xalan na ktorom mi záleží ma nechce a nieje žiadna možnosť že by sa to zmenilo, i keď jedna z tých mála mojich kamošiek vraví že sa na mna usmieva, že občas kreslí mne bodobné baby ale nemžem tomuto veriť veď mi sám povedal žeby so mnou nikdy nič nechcel mať, čo bola rana ktorú už asi nič nezahojí.ani to keď teraz odíde, odíde a ja ho nikdy neuvidím!stále tu zostane po ňom jeho voňa, jeho kresby, veci ktoré mi ho budú pripomínať. zostane mi navždy pripomínať to hrozné odmietnutie z ktorého by sa nedostal len tak hocikto...a ja už vobec nie! jeho krásne dlhé vlay ktoré sú fakt jemné a nevidím v nich chybu, tie vlasy aké má len zopár ludí, tak tých zopár ludí mi ho bude pripomínať najviac!a ten krivý nos! ten má veľa ľudí a tý mi ho budú pripomínať tiež!nechcem aby mi ho niekto pripomínal ja chcem vidieť jeho, aspoň viedieť keď viac nemožem! chcem tak veľa? však zatiaľ chdíme spolu do školy!nemože tam zostať? zostať so mnou?nemože už ani nevie kto som....a ja to už nezvládam a tento piatkový večer celý prpalačem!

 Denník
Komentuj
 fotka
anjelik4195  18. 1. 2008 21:13
toto je wymyslene?
 fotka
saddath  18. 1. 2008 22:49
mne sa to nepozdava
 fotka
lynettka  20. 1. 2008 10:58
toto je vážne vymyslene?
 fotka
skamiska  20. 1. 2008 11:51
ano je to vymyslené minimálne z polovice...
Napíš svoj komentár