Išla s ním von bolo im fajn mali zopár spoločných tém a bavili sa. Bolo jej však jasné že to nebude láska, pretože mu pár krát išla povedať Peťo, no vždy sa zasekla a radšej nič nepovedala. No chalan to vyzeral byť super. No keď prišla domov stále viac a viac si uvedomovala akú hlúposť robí. No nemyslela na to stále si pripomínala akú bolesť on spôsobil jej a že toto je len desatina z toho. Keď išli na druhý deň do školy asi sa jej vyhýbal pretože ho ani raz nestretla na chodbe. Nevadilo jej to pretože poobede mala dohodnuté rande, rande ktoré bolo krásne, síce sa veľmi nerozprávali no bolo im fajn.

Ďalší deň ho ráno stretla nevyzeral veľmi dobre, oči mal opuchnuté a ani vlasy nemal spravené. Usmiala sa na neho a pozdravila ho, on sa na ňu pozrel a išiel ďalej, ani nepozdravil ani sa neusmial. Chvíľku bola šťastná že vyzerá hrozne a že jej sa už nepáči. A potom pochopila že to možno bude kvôli nej! A zaplavil ju hrozný pocit viny. Na hodinách len sedela a pozerala do blba. Nechápala ako mohla byť taká sviňa, pretože napriek tomu že jej tak ublížil týmto skutkom sa znížila ešte pod jeho úroveň.

Po škole sa ho snažila nájsť no od jeho sestry sa dozvedela že odišiel skôr. Tak sa ponáhľala domov aby zapla icq a porozprávala sa s ním tam. No nedošiel, možno naschvál a možno nie. A takto sa jej vyhýbal zopár dní, ona zatiaľ chodila von s chalanom z diskotéky a bolo jej dobre. Mala síce hrozný pocit v jej vnútri no zatlačila ho čo najviac dozadu a užívala si život.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár