už tu takých blogov začína byť veľa všetci vravia o tom že už majú uzavreté známky, že sa tešia na leto no ja to chcem povedať tiež!

teším sa že je koniec školského roka, teším sa že v piatok idem do Berlína, teším sa že už neuvidím niektoré moje spolužiačky (špeciálne jednu a viac asi nie) dva mesiace...!

napriek tomu všetkému čo som napísala sa vôbec neteším! nechápem prečo ale proste ešte mi nedošlo že už len týždeň!!! týždeň ktorý som aj tak preč! nedošlo mi to! asi preto lebo som bola zvyknutá už dva týždne pred koncom roka nič nerobiť len hrať karty. a teraz, dva týždne pred koncom sme mali záverečné testy- speaking, reading listening, writing, grammar and vocabulary. No aj to už mám za sebou toto testovanie mi dopadlo na dvojku (okolo 82%) čo je dosť dobré keďže v našej triede jednotka nebola...
takže testy som zvládla vidíte a ja som sa toho tak bála! Tak som sa bála že prepadnem, že nezvládnem toľko angličtiny no nakoniec ako vidíte uspela som! A moje vysvečko je ešte lepšie jak na základke!
Mám z matiky jednotku, aj z chémie a dokonca aj z geografie! Jedine slovenčina a angličtina je na dvojku! To je super! Až teraz som si uvedomila aké dobré vysvečko mám! Myslela som si že je hrozné ale neni!

Ako ste si všimli blog nemá zmysel ale to nevadí pretože ho píšem v čase keď mi postupne prichádza do mozgu informácia: KONIEC ŠKOLSKÉHO ROKU JE UŽ ZA TÝŽDEŇ!!!!!!

Úúú, nie ešte stále mi to nedošlo...mám asi niake dlhé vedenie... skúste sa spýtať zajtra...

a inak keď už sme pri tom konci roku... všetci mi budetú cez prázdniny chýbať zo školy teda lepšie povedané tá vyvolená polovica školy ktorú mám tak rada!

 Je to možné?
Komentuj
Napíš svoj komentár