Pozeralo sa pred seba, nevnímalo. To dievča, ktoré vnútri bolo také smutné, pozeralo pred seba.No nevidelo učiteľku ktorá tam stála, nevidelo spolužiakov, videlo, videlo len jednu tvár, ktorá ju nenechá spať už tri týždne. tvár osoby ktorú tak veľmi ľúbi. No vždy len nemo prejde okolo neho a rana ktorú doma hojí sa znova otvorí.

Jeden piatok sa Jana vybrala na koncert do známeho rockového podniku- Hurhaj. Išla s jej veľmi dobrou kamoškou. Bavili sa, stretli zopár znamych a medzi nimi bol aj On- Martin. pozerala na neho, nezmohla sa na slovo. keď ich zoznámili jemne sa začervenala a usmiala. všetci si posadali k jednému veľkému stolu, pretož kapela ktorá mala hrať, práve nalaďovala gitary a skladala bicie. všetci sa super bavili a popíjali pritom aj niaky alkohol. Jana do seba kopla vodku aby mala viac odvahy sa porozprávať s Martinom. a tak keď sa náhodne začali baviť Janka bola veselá a zhovorčivá. No aj keby nebola nevadilo by to pretože Martin tiež mal veľa slov. a tak sa rozprávali aj keď začala hrať kapela. kúpili si pivo a sedeli spolu pri pive, počúvali kapelu ktorá hrala vedľa. keď kapela dohrala prišli zase všetci späť. Janina kamoška ju rýchlo odtiahla na záchody a chcela vedieť všetky detaily čo robili. povedala jej všetko čo sa stalo a vrátili sa späť pri vchode stretli Martina vraj musí ísť domov lebo sa stalo niečo jeho mame. rýchlo ich pozdravil a bežal domov.

Jana nevedela či sa má z toho večera tešiť alebo má byť smutná z toho že odišiel a nestihli nič viac. hrala ešte jedna kapela a potom sa všetci pobrali domov. Jana došla domov, ľahla si do postele no dlho ešte nevedela zaspať. V myšlienkach sa jej stále rodili nové myšlienky o tom ako mohol tento večer dopanúť. Fantázia jej pracovala na plné obrátky takže zaspať nemohla aj keď veľmi chcela. pretože chcela na neho prestať myslieť. A potom konečne zaspala.

Na druhý deň mala opicu no našťastie slabú takže mohla existovať celý deň a tváriť sa šťasne, tak ako to robí už tri týždne.
V pondelok ho stretla ráno v autobuse cestou do školy. Nebola to náhoda, Janka vedela už dávno ktorým autobusom chodí a kedy no až teraz jej to bolo na niečo ísť s ním. Keď ju uvidel kývol jej no keďže autobus bol plní, však bol pondelok a v Bratislave vtedy cestuje najviac ľudí, nemohol sa k nej dostať. Keď sa autobus docela vypráznil prešiel za ňou. Rozprávali sa. Bolo im fajn. prišli do školy a každý išiel svojím smerom.

Jankym den bol krásny! v škole nebolo nič čo by ju naštvalo ani čo by ju sklamalo. robili si srandu z učiteľou a na hodinách bola zábava. a v tento deň ešte večšia ako vždy.




Ak bude pozityvny koment tak pokračovanie nabudúce.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
marteenka  1. 6. 2008 21:40
je to v poho, ale skus viac opisoat pocity, je to este povrchne, len taky opis...ale ako zaciatok dobreho pribehu beriem
 fotka
kmetka6  8. 6. 2008 23:25
A toto je zasa raz krásna ukážka tohom, ako ti láska može od základu všetko zmeniť. Od vzhľadu, dobrých známok až po náladu Jaaaj bodaj by sa ten tvoj prííbeh preniesol do reality
 fotka
lynettka  10. 6. 2008 21:07
Nádmherny pribehm, paci sa mi to
Napíš svoj komentár